Maler

Aco Pejović opljačkan u Sarajevu: Šteta 5.000 evra!

Pevač i njegovi muzičari napustili su kombi i seli u restoran da se odmore, ali su za to vreme iz njega lopovi odneli jednu torbu, jakne, tehnološke uređaje i druge lične stvari
Šuška se
20:34h Autor:
Aco Pejović opljačkan u Sarajevu: Šteta 5.000 evra!
Foto: Kurir

Pevač Aco Pejović nedavno je opljačkan u Sarajevu, dok je u restoranu sa muzičarima pravio pauzu i svratio na ćevape.

Muzička ekipa doživela je veliku neprijatnost kada je opljačkan njihov kombi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra.

Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide! Za samo sat vremena, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

Koje stvari nikada ne treba da nosite u tašni zbog krađe, saznajte OVDE.

"Iz kombija je nestala jedna putna torba, kofer, jakne, laptop, tablet i druge lične stvari. Instrumenti, kako su bili gabaritni, ostali su netaknuti u obijenom vozilu i to je bila njihova sreća, pošto bi im to zadalo veliku glavobolju i nanelo ogromnu štetu. Očigledno su lopovi tipovali na lične vrednosti i ukupna šteta svih ukradenih stvari iznosi negde oko 5.000 evra" - rekao je izvor blizak pevaču.

Pozvali smo i Pejovića, koji se trenutno s porodicom odmara na Halkidikiju, ali on nije bio rad da se žali zbog pretrpljenog gubitka.

"Tačno je to što ste čuli, ali ne bih tome pridavao neki veliki značaj. S porodicom sam na moru u Grčkoj" - kratko je poručio Aco.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs