Iskreno

BOJANA RISTIVOJEVIĆ: Bila sam trudna kada sam se rastavila od partnera! To je moj najveći životni poraz!

Voditeljka Bojana Ristivojević iskreno priznaje šta je nateralo da ostavi partnera sa kojim je čekala bebu

Šuška se
Autor:
BOJANA RISTIVOJEVIĆ: Bila sam trudna kada sam se rastavila od partnera! To je moj najveći životni poraz!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Krajem prošle godine Bojana Ristivojević ostvarila se u najlepšoj i najvažnijoj životnoj ulozi – postala je mama. Ćerki je dala retko srpsko ime Mitra, koje nosi snažnu simboliku, kreativna, snažna, poštena, a tako se, prema nekim zapisima, zvala i persijska boginja svetlosti.

S druge strane, manje je poznat podatak da se voditeljka još tokom trudnoće rastala od svog partnera, što je u ekskluzivnom intervjuu za novi Story i potvrdila.

"To je moj najveći poraz u životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekad, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom," ispričala je Bojana i dodala:

"Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali, s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu."

Otkrila je da je sa bivšim partnerom ostala u prijateljskim odnosima, a brigu oko Mitre, kao i sve odluke koje se nje tiču, zajedno donose.

"Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem se sa njim o svim stvarima koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji," zaključila je Bojana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs