Verovali ili ne

OVO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ: Nakon razvoda pričalo se da je pokazao svoju pravu ličnost...

Mnoge žene imaju probelma nakon razvoda u smislu ostvarivanja prava na alimentaciju, izgleda da taj problem nije zaobišao ni Goricu

Celebrities
Autor:
OVO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ: Nakon razvoda pričalo se da je pokazao svoju pravu ličnost...
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Radio-voditeljka Gorica Nešović deset godina je provela u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom, koga mnogi znaju kao jednog od učesnika emisije „Četiri i po muškarca“.

Posle razvoda, nastavila je da živi sa njihovim sinom Markom, suočavajući se sa epitetima „samohrana majka“ i „raspuštenica“. O tome je, svojevremeno, pisala na svom blogu.

"Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“.

"Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga."

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala.

To je na neki način potvrdila novom kolumnom, u kojoj se osvrnula na temu alimentacije.

loka
foto: Printscreen/youtube/veče sa ivanom ivanovićem

"Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija," napisala je uz opasku. "Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci."

Iako se tačno ne zna da li su u dobrim odnosima, bivši supružnici danas su poslovni partneri.

"Ako je neko s nekim bio u braku, to prvo govori da je moralo u tom braku da vam bude i dobro. Pa, ne mogu ja kao neka budala da pljunem u te godine," objasnila je svojevremeno Gorica.

Kako je dodala, ona Loki odlično zna i vrline i mane, a svi se razlikujemo kao ljudska bića i s godinama sazrevamo.

Po rastanku s Goricom, Loka je stupio u brak s Irenom Nešović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs