Sitnica

Vilijam i Kejt nisu troškadžije, samo su za krečenje izdvojili tričavih 5 miliona evra!

Britanski dvor je saopoštio da smatra kako Kejt i Vilijam ne troše mnogo novca, a to što su izdvojili 5 miliona za renoviranje stana je sitnica
Šuška se
20:40h Autor:
Vilijam i Kejt nisu troškadžije, samo su za krečenje izdvojili tričavih 5 miliona evra!
Foto: Reuters

Prema pisanju britanske štampe, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža potrošili su astronomskih 4 miliona funti (5 miliona evra) na popravke, krečenje i opremanje stana.

Portparol britanske krune odbio je da potvrdi sedmocifreni iznos, ali je precizirao da je kraljevski par sam platio kupovinu novog nameštaja i pokućstva.

Prema navodima medija, radovima na palati, koja datira iz 17. veka, bili su obuhvaćeni popravka električnih instalacija, zamena vodovodnih cevi, postavljanje novog krova kao i uklanjanje azbestnih ploča.

Vilijam i Kejt su se smestili u stan 1A, u kojem je ranije živela princeza Margareta, sestra kraljice Elizabete II, koja je umrla 2002. godine.

Kako je Kejt izgledala na kraljičinom rođendanu možete videti OVDE.

Luksuzni apartman je poslednji put renoviran 1963. godine.

"Reč je o jednoj i jedinoj zvaničnoj rezidenciji vojvode i vojvotkinje. Oni planiraju da tu žive mnogo, mnogo godina", istakao je portparol britanskog dvora.

Prema njegovim rečima, Vilijam i Kejt, koji oboje imaju 32 godine, platili su iz svog džepa unutrašnje opremanje stana, uključujući sav nameštaj, tepihe i zavese i pazili da troškovi ne budu "ekstravagantni".

Možda se Vilijam i Kejt ne rasipaju, ali baka i kraljica Elizabet svom unuku čestitala je rođendan na veoma originalan način. Naime, ona mu je kupila helikopter od osam miliona funti kojim će sam moći da upravlja.

A kako izgleda nova dijeta Kejt Midlton pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs