Pogledajte

Princ Vilijam na naslovnici gej magazina: Po prvi put u kraljevskoj istoriji! (FOTO)

Nemojte to da trpite - poverite se nekoj osobi od poverenja, prijatelju, nastavniku ili nekoj službi i pomozite sebi. Budite ponosni na osobu koja ste i nećete se ničega stideti, izjavio je princ u intervjuu za Attitude
Šuška se
15:12h Autor:
Princ Vilijam na naslovnici gej magazina: Po prvi put u kraljevskoj istoriji! (FOTO)
Foto: Reuters

Fotografija princa princa Vilijama naći će se na naslovnici julskog broja časopisa "Attitude" i biće to prvi put da se član britanske krune pojavljuje u publikaciji namenjenoj gej populaciji, najavilo je uredništvo tog magazina.

Posle susreta sa urednikom Metjuom Todom i grupom homoseksualaca i transrodnih osoba u Kensington palati, princ Vilijam je pozirao za naslovnicu magazina, pod čijim logom se obično pojavljuju sportisti, modeli i druge poznate ličnosti, prenosi Rojters.

Osim fotografije, na kojoj se osmehuje pored naslova "Stvaranje istorije", na naslovnoj strani je naveden i citat princa koji poručuje da niko ne treba da bude maltretiran zbog svog seksualnog opredeljenja ili iz bilo kog drugog razloga.

"Nemojte to da trpite - poverite se nekoj osobi od poverenja, prijatelju, nastavniku ili nekoj službi i pomozite sebi. Budite ponosni na osobu koja ste i nećete se ničega stideti," izjavio je princ u intervjuu za "Attitude".

Iz časopisa koji sebe smatra najprodavanijim gej magazinom u Ujedinjenom Kraljevstvu, kažu da ih je princ Vilijam pozvao da dođu u Kensingtonsku palatu s LGBT pripadnicima kako bi čuo njihovo iskustvo u vezi sa, kako se navodi, maltertiranjem i nasiljem koje doživljavaju.

Unuk britanske kraljice, izjavio je u aprilu da bi voleo da podstakne put modernije i relevantne monarhije. Časopis, čiji će se julski broj pojaviti u prodaji od 22. juna, već je bio u štampi kada se u nedelju dogodio masakr u gej klubu u Orlandu u kojem je ubijeno 49 ljudi.

Narugali se kraljici Elizabeti: Evo zašto se ceo svet smeje britanskoj vladarki! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs