Nije rekla dečku

Milena Ćeranić u drugom stanju: Još nije spremna za taj veliki korak!

Milena je primetila da se nešto dešava proteklog vikenda kada se na jednom nastupu umalo nije srušila na bini
Šuška se
20:00h Autor:
Milena Ćeranić u drugom stanju: Još nije spremna za taj veliki korak!
Foto: Kurir/arhiva

Nakon što je otkrila da je trudna, Milena ne zna šta da radi jer smatra da još nije spremna za tako veliki korak, pogotovo što je veza sa Dašićem veoma turbulentna.

Naime, pevačica je pre nekoliko dana uradila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju sa dugogodišnjim dečkom Vladimirom Dašićem.

Da se nešto dešava Milena je primetila proteklog vikenda kada se na jednom nastupu umalo nije srušila na bini.

I, kako bi mnoge devojke njenih godina bile presrećne zbog činjenice da će postati majke, malo je reći da je Ćeranićeva bila šokirana! Toliko je bila uznemirena da je istog trenutka zakazala i pregled kod ginekologa koji je potvrdio njene sumnje, ali se najviše uplašila kako će Dašić prihvatiti tu vest, pošto već ima ćerku sa nevenčanom suprugom Marijom.

- Milena je bila očajna, jer smatra da još uvek nije spremna na tako veliki korak. Pogotovo što je veza sa Dašićem veoma turbulentna. Stalno su u nekim prekidima i pomirenjima, a pored toga je on veoma ljubomoran. Još uvek mu nije saopštila da je u drugom stanju - otkriva Milenina bliska drugarica.

Vladimir Dašić, koji je u vezi s Milenom Ćeranić, ima ćerku Lauru s Marijom. On je početkom februara 2012. postao otac iako je tad uveliko bio u ljubavi s pevačicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs