Kraljevske muke

Vojvotkinja od Kembridža zatražila od sestre Pipe Midlton da se primiri

Kejt Midlton brine o slici koju njena mlađa sestra šalje svetu, ali Pipu, izgleda, ništa ne dotiče, ona uživa u svakoj sekundi svoje slave
Šuška se
13:06h
Vojvotkinja od Kembridža zatražila od sestre Pipe Midlton da se primiri

Pipa Midlton (Pippa Middleton) je svuda: na Vimbldonu sedi u kraljevskoj loži, nedavno je pisala teniske savete za Vanity Fair, a sada piše dnevnik za The Spectator na temu ovog takmičenja. U pauzama piskara i za Waitrose Food Illustrated. Kao sestra buduće kraljice, pozvana je na sva okupljanja A liste, a to maksimalo koristi, čak i kada na događaj dolazi potpuno sama. Trudna sestra i njen suprug princ Vilijam (Prince William) su je zamolili da prestane da sa preteranim eksponiranjem, koje stvara negativnu sliku o kraljevskoj porodici.

Pre izvesnog vremena se šuškalo da je kraljici Elizabeti (Elizabeth II) dosta Pipinog ponašanja. Kraljičin plan je bio da Pipu pošalje za SAD, ali kako je Kejt (Kate Middleton) ostala trudna, to se nije desilo.

I dok se Bakingemska palata zgrožava Pipinih nestašluka, koji uključuju i incident u Parizu, na kom je jedan od prijatelja izvadio pištolj, dok se Pipa smejala u kostimu Marije Antonete, Pipa tera po svome. Da li želi da zadrži nezavisnost, očajnički traži muža ili samo želi da iskoristi sve što joj sestrin položaj pruža, niko ne zna. Ono što se zna je da jedno šišanje kod Pipinog frizera košta oko 400 američkih dolara, a svaka odevna kombinacija minimum 1000. I sve to u Britaniji, u kojoj vlada ekonomska kriza kakvu Ostrvaljni nisu videli još od 30-ih godina XX veka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs