Pevačica i vozač formule 1 okončali petogodišnju vezu

Razlaz nakon pet godina veze: Nikol Šerzinger i Luis Hamilton raskinuli

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton nisu više zajedno, pišu američki mediji. A, evo zašto je slavni ljubavni par prekinuo petogodišnju romansu
Šuška se
23:56h
Razlaz nakon pet godina veze: Nikol Šerzinger i Luis Hamilton raskinuli

Ljubavna priča uspešnog sportiste i seksepilne pevačice završena je nakon pet godina. Luis Hamilton (Lewis Hamilton) i Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) do pre par nedelja pojavljivali su se zajedno u javnosti i činilo se da emocije nisu izbledele. Međutim, manjak strasti i ljubavi, prema izvorima bliskim slavnom paru, nije ni bio povod raskida.

Nikol i Luis prekinuli su svoju romansu zbog prenatrpanog rasporeda i nedostatka slobodnog vremena. Podsećamo da je nekadašnja pussycatdoll devojka zauzeta oko uloge sudije u američkom X faktoru (X factor). Upravo to piznanje i odgovornost da bira nove kandidate i odlučuje o njihovoj sudbini osudila je Nikol (34) na stalnu promenu lokacija zbog audicija sa novim talentima. To je, očigledno, zasmetalo njenom dečku Hamiltonu (27), koji je prema navodima američkih tabloida, bio inicijator raskida.

"Nikol je slomljena i potpuno uništena", rekao je izvor blizak pevačici.

Interesantna činjenica oko prethodnog raskida Luisa i Nikol, krajem 2011. godine, vezana je za njen majčinski instinkt i želju da se uda i rodi dete. Iako je upravo pomenuta želja Šerzingerove uglavnom navođena kao glavni razlog raskida markantnog para u prošlosti, sada je Hamilton bio taj koji je najavio da bi uskoro mogao da zaprosi svoju sedam godina stariju devojku.

"Zajedno smo već pet godina, što bi stvarno trebalo da bude prekretnica. Nadam se u bliskoj budućnosti, pre nego što uđemo u šestu godinu zabavljanja", rekao je Luis Hamilton nekoliko nedelja pre konačnog raskida.

Bivši šampion formule 1 i američka pevačica bili su u vezi od novembra 2007. godine, a šest meseci kasnije prvi put su zajedno uslikani na trci formule 1 u Monaku. Upravo sportska dešavanja obeležila su, barem po pitanju zajedničkih pojavljivanja u javnosti, početak i kraj njihove ljubavi, jer su poslednji put zajedno viđeni u medijima na trci formule 1 u Montrealu. Za sada se ni Nikol ni Lius nisu oglasili i progovorili o raskidu. Da li će ovo zaista biti tačka na njihov emotivni odnos ili još jedna pauza pred novi ljubavni obrt saznaćete uskoro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs