Romansa

Ljubav je u vazduhu: Kventin Tarantino i Uma Turman su u vezi! (FOTO)

Par sarađuje punih dvadeset godina, često se pričalo da je Uma Tarantinova muza, a sada su i u ljubavnoj vezi
Šuška se
18:52h Autor:
Ljubav je u vazduhu: Kventin Tarantino i Uma Turman su u vezi! (FOTO)
Foto: AP
1 / 24 Foto: Reuters

Dvadeset godina nakon što su prvi put zajedno sarađivali, a bilo je to na filmu "Petparačke priče", prijateljski odnos Ume Turman (44) i Kventina Tarantina (51) prešao je na viši nivo.

Kako pišu strani mediji, dugogodišnji prijatelji svoju romansu započeli su nakon što je glumica prošlog meseca raskinula veridbu sa Arpadom Busonom. Bliskost para mogla se primetiti i nedavno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, a prema nekim navodima, tada su čak i delili vilu na jugu Francuske.

- Njih dvoje oduvek su imali ono nešto. Tarantino je Umu oduvek voleo - otkrio je izvor.

Devet godina od saradnje u "Petparačkim pričama", ovaj dvojac ponovno je sarađivao na filmu "Kil Bil" gde je Tarantino Umi dao glavnu ulogu.

Glumica je često govorila da je za njihovu povezanost zapravo kriva njihova različitost.

- Mi smo jako različiti, ali to je zapravo ono što je zanimljivo. On je jako otvorena osoba, voli da bude u javnosti. Ja sam više zatvorena. Karakteri su nam potpuno drugačiji - zaključila je glumica u jednom intervjuu.

Proslavljeni redatelj navodno već dugo gaji osećaje prema Umi. Ali glumica iza sebe ima brak sa Itanom Havkeom. Par se venčao 2008., a razveli su se pet godina kasnije. Zajedno su dobili dvoje dece, kćerku Maju (15) i sina Levona (12).

S Arpadom Busonom ima 22-mesečnu kćerku Rosalind, verili su se 2008. godine, a raskinuli prošli mesec. Utehu je navodno pronašla u Tarantinu.

- Često se čuju i razgovaraju. Zajedno ručaju. On se uvek trudi da joj pronađe neku ulogu - govori izvor.

Kventin iza sebe ima veze sa Mirom Sorvino, Keti Grifin, Sofijom Kapolom i Julijom Drejfus, a nedavno su ga povezivali sa kostimografkinjom Kortni Hofman. Jednom je komentarisao status večitog neženje.

- Ne kažem da se do 60. neću venčati ili imati decu, ali ovako sam odabrao. Ovo je moje vreme za stvaranje filmova - zaključio je Tarantino.

Kakva je energija među njima bila u Kanu pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs