Odeća je odaje

Šta krije Džesika Bil, supruga Džastina Timberlejka?

Venčali su se u oktobru 2012. godine, a glasine o trudnoći su počele tek sada. Za razliku od većine holivudskih glasina, ove su osnovane
Šuška se
11:28h
Šta krije Džesika Bil, supruga Džastina Timberlejka?
Foto: Celebitchy

Kako prenose američki mediji, Džesika Bil (Jessica Biel) je zamolila svog stilistu da joj obezbedi komotnije odevne komade. Sudeći prema fotografijama nastalim proteklih dana u Njujorku, Bilova se nije ugojila, njena atletska figura i dalje izgleda fantastično, ali se njen stil zaista promenio, tačnije počeo je da se menja.

Bilova se za Timberlejka (Justin Timberlake) udala pre manje od godinu dana, a fotografije venčanja su osvanule najpre u magazinu People. Zabavljali su se dugo, ali njihova veza nije bila uvek ružičasta. Raskidali su, Džastin je navodno varao sa više holivudskih lepotica, ali nakon što je Bilovoj bilo dosta svga, stali su na ludi kamen. A šta sledi nakon venčanja? Pa, beba, barem ako je verovati neproverenim izvorima.

Nismo sasvim sigurni da li je Džesika već trudna ili planira da uskoro ostane u blaženom stanju, ali ne postoji razlog da ijedna dama krije figuru, ako je izvajana, kao njena. Istina će brzo izaći na videlo, a kako će Džastin reagovati, to je ipak daleko zanimljiviji deo ove sage.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs