SPEKULACIJE

ŠUŠKA SE DA JE BRAK PRINCEZE ŠARLIN I PRINCA ALBERTA NA KLIMAVIM NOGAMA: Da li je ovo kraj ljubavi?


Princeza Šarlin u Monaku nije viđena od januara, a kao razlog tome navodi bolest. Godišnjicu su jedno drugom čestitali preko društvenih mreža, a princ se na premijeri filma pojavio u društvu holivudske zvezde Šeron Stoun.

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka (43) već neko vreme nije viđena u javnosti. Nakon premijere filma "No time to die" na kojoj se princ Albert (63) pojavio u društvu Šeron Stoun, počela su nagađanja o odnosu princeze i princa te o princezinom stanju.

Naime, princeza u Monaku nije viđena od januara, a kao razlog tome navodi bolest. Nakon posete svojoj domovini, Južnoj Africi, najavila je da će neko vreme ostati tamo zbog svoga zdravstvenog stanja jer "zbog komplikovanog lečenja nije mogla da putuje avionom".

Šarlin je uprkos brojnim glasinama u jednom saopštenju istakla da joj je Albert velika podrška i pomoć u ozdravljenju.

Princeza Šarlin, Princ Albert
foto: Profimedia

"Svakodnevni razgovori s Albertom i decom pomogli su mi da ostanem dobrog duha iako mi silno nedostaju", napisala je tada.

Sumnje u probleme u njihovom braku pokušali su da utišaju svojim objavama na društvenim mrežama za desetu godišnjicu braka.

Šarlin je tada objavila dirljiv video u kojem su bili njihovi najvažniji trenuci u životu. "Srećna ti godišnjica, Alberte. Hvala ti što si me blagoslovio našom divnom decom", napisala je uz objavu.

Princ Albert i deca bili su u poseti Šarlin kada su osvanule i fotografije na društvenim mrežama, što su mnogi doživeli kao planski i nameran put, upravo kako bi se javnosti pokazalo da je sve u redu. Fotografije su doživljene kao "usiljene, nameštene, režirane".

Princeza Šarlin još se nije vratila u Monako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...