Nestrpljiva da se što pre uda

Nestrpljiva: Kim Kardašijan pozira u dugoj beloj haljini (FOTO)

Kim se fotografisala u beloj haljini koja podseća na venčanicu, a koja je izrađena od čipke i satena u pastelnoj nijansi
Šuška se
05:04h
Nestrpljiva: Kim Kardašijan pozira u dugoj beloj haljini (FOTO)
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Cvetni zid koji joj je verenik Kanje Vest poklonio za Dan majki poslužio je kao odlična podloga za još jedno u nizu eksponiranja najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

- Zastanite i pomirišite ruže - napisala je Kim ispod jedne od fotografija na kojima uživa pozirajući i dodala:

- Imam zid od ruža u dvorištu, šta drugo nego da poziram.

Naime, Kim se fotografisala u beloj haljini koja podseća na venčanicu, a koja je izrađena od čipke i satena u pastelnoj nijansi. Ova haljina naglašava poznate obline koje Kim rado ističe, a fotografije koje je podelila sa fanovima pokazuju da ne može da dočeka venčanje koje će se za desetak dana održati u najromantičnijem gradu na svetu, Parizu.

Nagađanja o tome kako će da izgleda njihovo venčanje ne prestaju, pa tako mediji pišu da mladenci na mestu venčanja grade repliku balkona Bakingemske palate na kojem su se princ Vilijam i vojvotkinja Ketrin prvi put poljubili nakon sklapanja braka, međutim Kim i Kanje to opovrgavaju.

A koja su najskuplja venčanja u poslednjih 10 godina, među kojima je i svadba princa Vilijama i Kejt Midlton, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs