Otkriveni razlozi

Solanž pretukla Džej Zija zato što nije održao obećanje: Ispalio je za pomoć u karijeri!

Solanž je ljuta na Džej Zija jer joj je obećao da će joj pomoći u karijeri. Međutim, kada mu je to spomenula na Met Gali, on joj je rekao da nije imao vremena, jer je radio neke druge stvari i stalno je bio studiju. Jednostavno, nije održao obećanje, kažu porodični prijatelji Bijonse i Solanž
Šuška se
01:28h Autor:
Solanž pretukla Džej Zija zato što nije održao obećanje: Ispalio je za pomoć u karijeri!
Foto: AP

Dvadesetsedmogodišnja pevačica Solanž Noulz, Bijonsina sestra koja bi uskoro trebalo da izda treći album, snimljena je kako fizički nasrće na svog zeta muzičkog mogula Džej Zija na Met Gala after žurci.

"Solanž je ljuta na Džej Zija jer joj je obećao da će joj pomoći u karijeri. Međutim, kada mu je to spomenula na Met Gali, on joj je rekao da nije imao vremena, jer je radio neke druge stvari i stalno je bio studiju. Jednostavno, nije održao obećanje", kažu porodični prijatelji Bijonse i Solanž.

Isti izvor navodi da Solanž nema nikakvu reklamu oko novog albuma.

"Njen album uskoro izlazi, a ne postoji nikakva "frka" oko njega, što je veoma loše u muzičkoj industriji. Solanž je oduvek želela da uspe poput Bijonse i ljubomorna je na nju. To svi znaju", kažu prijatelji.

Drugi izvor kaže da je sve počelo na Met Gala žurki kada je Džej Zi napao Solanž zbog prijatelja koje je dovela jer su se konstantno pozivali na njegovo ime da bi ušli na after parti u hotel "Standard" na Menhetnu. Čak su i Bijonsini telohranitelji saopštili da zbog tih "prijatelja" imaju problem.

Solanž je zatim insisitirala da odu, a kada su krenuli Džej Zi je saopštio da ne ide kući već da će bez Bijonse da ide na after parti koji priređuje Rijana. Izvor kaže da je Solanž bili pripita i da je počela da viče na njega: "Zašto jednostavno ne možeš da ideš pravo kući?", a onda nastavila da govori sestri: "Zašto tvoj muž mora da ide u klub?"

Džej Zi joj je kratko odgovorio: "Ti ćeš nešto da joj kažeš", što je izazvalo bes i tada je počela da ga šutira i udara, čim su izašli iz lifta Džej Zi je otišao drugim automobilom pravo kod Rijane.

Posle incidenta koji je izazvala, Solanž je izbrisala sestru sa Instagrama, odnosno, njihove zajedničke fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs