Druga šansa na pomolu

Nije je preboleo: Marko Jarić želi da se pomiri sa Adrijanom Limom?

Za vreme odvojenog života, Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adrijani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu, otkriva izvor blizak Jariću
Šuška se
02:40h Autor:
Nije je preboleo: Marko Jarić želi da se pomiri sa Adrijanom Limom?
Foto: Reuters

Prijatelji srpskog košarkaša Marka Jarića otkrivaju da je on odlučio da spasi brak sa brazilskom lepoticom Adrijanom Limom. Iako mnogi mediji pišu da je Adrijana već prebolela Jarića, i to u zagrljaju novog dečka, francuskog di-džeja Sedrika Džervejza, srpski sportista želi da je vrati.

"Marko pokušava da vrati Adrijanu, s kojom je proveo punih osam godina. Kad su objavili da se razvode Jarić se našao na udaru javnosti "zato što se rastaje od takve žene". Za vreme "odvojenog života", međutim, Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adrijani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu. Ona je oduvek isticala da je tradicionalno vaspitana i želi da njihove ćerke rastu sa oba roditelja, što Marku daje vetar u leđa", kaže izvor blizak Jariću.

Uprkos pričama da je bio neveran, komšije Marka Jarića u Beogradu kažu da košarkaša nikada nisu videle s nekom devojkom.

Sam Jarić je nedavno nagovestio da postoji mogućnost za pomirenje.

"Adrijana i ja smo dugo pričali i došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcionišemo kako treba. Da li je ovo za stalno, ne znamo. Svaki dan ćemo provoditi vreme sa decom. I dalje sam zaštitnički nastrojen prema familiji", rekao je nedavno Jarić.

Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs