Stigle je godine

Hajdi Klum krizu srednjih godina leči izlascima i opijanjem: Decu ostavlja sa dadiljom!

Nepristojno ponašanje slavne manekenke dovelo je do toga da ovih dana baš i nema prijatelja, kažu ljudi iz njenog bliskog okruženja koji misle da je razlog svega raskid sa telohraniteljem
Šuška se
12:24h Autor:
Hajdi Klum krizu srednjih godina leči izlascima i opijanjem: Decu ostavlja sa dadiljom!
Foto: Fonet

Prema priči prijatelja, za ponašanje Hajdi Klum (40) u poslednje vreme zaslužna je kriza srednjih godina. Članica žirija America's Got talent rado pokazuje da je zaljubljena u 13 godina mlađeg dečka, često ide na žurke i na plažama bez problema pozira u toplesu.

-

Njeno opijanje i nepristojno ponašanje doveli su je do toga da ovih dana baš i nema prijatelja. Prolazi kroz loše razdoblje u kojem je gotovo nemoguće komunicirati s njom. Hajdi je većinu prošle godine provela na žurkama. Trebalo bi da malo ukoči i suoči se s onim što je brine - otkrio je izvor za RadarOnline.

Razlog njenog razuzdanog ponašanja navodno leži u prekidu veze duge osamnaest meseci s bivšim telohraniteljem Martinom Kristenom. Hajdi nije gubila vreme pa se tako ubrzo spetljala s Vitom Šanabelom (27), bivšim dečkom Demi Mur (51).

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, koja se 2012. godine razišla od supruga Sila (51), nedavno je na plaži u Meksiku pokazala da se s njim u vezi baš dobro zabavlja. Izvor tvrdi kako zbog svega spomenutog Hajdi ne provodi mnogo vremena sa decom, koja su trenutno najčešće sa dadiljom.

- Počinje da gubi poštovanje i divljenje koje je imala kao gospođa Sil - zaključio je izvor.

Hajdi ima četvoro dece, Leni (9), Lou (4), Džoana (5) i Henrija (8).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs