Prinova

Slavlje može da počne: Srđan Todorović dobio sina!

Glumac je u desetogodišnjem braku sa Anom sa kojom je dobio svoje prvo dete
Celebrities
13:26h Autor:
Slavlje može da počne: Srđan Todorović dobio sina!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Proslavljeni glumac Srđan Todorović i supruga Ana tokom noći postali su roditelji jednog lepog dečaka. Presrećni supružnici još uvek nisu dali ime bebi, koja je dobila čistu desetku.

Porođaj se dogodio u kasnim večernjim satima i protekao je u najboljem redu. Beba i mama se osećaju odlično, a roditelji još uvek nisu dali ime dečaku.

Žika i Ana venčali su se u oktobru 2004. godine. On je još tada bio jedan od najcenjenijih glumaca u regionu, a Ana student Filološkog fakulteta. Njih dvoje su se upoznali na Adi Bojani, gde Srđan godinama letuje, ljubav je planula na prvi pogled, a prijatelji popularnog glumca su tada rekli da im je samo nekoliko dana nakon upoznavanja priznao da je našao ženu svog života.

Venčanje je održano u Aninoj porodičnoj kući na Cetinju, a prisutni su bili samo roditelji, kumovi i najuža porodica. Nakon svadbe, par je nastavio život u stanu koji im je poklonio Žikin otac. Bora je tada izjavio da svi željno iščekuju potomstvo, a sada, deset godina kasnije, želja im se ispunila.

"Cela porodica se raduje. I Bora i ja smo presrećni. Nije važno da li je dečak ili devojčica, bitno je samo da je živo i zdravo i lepo kao moj Srđan", rekla je Mira Stupica kada su saznali da stiže prinova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs