Drama

Priča se da su bračni problemi naterali princezu da obrije glavu: Od prošlosti se ne može pobeći! (FOTO)

Stari kamen spoticanja opet se isprečio između supružnika

Šuška se
Autor:
Priča se da su bračni problemi naterali princezu da obrije glavu: Od prošlosti se ne može pobeći! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šuška se da princa Alberta od Monaka čeka novo suđenje i DNK testiranje na očinstvo. Naime, iako Albert već izdržava dvoje vanbračne dece, treći slučaj se po sudovima povlači još od 2005. godine, piše Daily Mail.

To je stari "kamen spoticanja" između princa Alberta i njegove supruge, princeze Šarlin.

Nešto pre njihovog venčanja, pojavila se mlada brazilska lepotica koja je tvrdila da je imala par strasnih noći sa Albertom, te da mu je rodila dete. Princeza Šarlin je to doživela tragično, jer je to značilo da ju je Albert varao dok su se zabavljali. Strani mediji su tih dana pričali kako je Šarlin čak pokušavala i da pobegne sa venčanja, ali da su je ljudi bliski Albertu sprečili u tome.

Bilo kako bilo, izgleda da su Šarlin i Albert uspeli da prevaziđu krizu i venčaju se, a zatim i dobiju blizance.

Nakon šest godina, "prljavi veš" je ponovo izašao na videlo. 2020. godina je za njih bila "paklena godina" s obzirom da je Princ Albert još u martu bio zaražen korona virusom i još se nije sasvim ni oporavio, a sada ih čeka i emotivna drama sa suđenjem i dokazivanjem očinstva.

Šuška se da je sve to podstaklo emotivnu Šarlin da obrije pola glave i na svečanim događajima se pojavi sa pankerskom frizurom.

Održavajući prividno mirnu atmosferu, u sredu je princeza Šarlin delila božićne paketiće deci, ali oči su joj bile crvene i pune suza.

Svi se pitaju da li će bračni par uspeti da izađe bez posledica iz ovog incidenta?

Princeza Šarlin
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs