Nije zlato sve što sija

Zvižduci, negodovanja, reciklirana odeća, hladnoća među partnerima: Neprijatno putovanje Vilijama i Kejt začudilo naciju

Izgleda da se nešto čudno dešava sa kraljevskom porodicom

Šuška se
Autor:
Zvižduci, negodovanja, reciklirana odeća, hladnoća među partnerima: Neprijatno putovanje Vilijama i Kejt začudilo naciju
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža završili su svoju turneju po Velikoj Britaniji, došavši u Vindzor gde su se sastali sa kraljicom Elizabetom, princom Čarlsom i Kamilom.

Par je putovao tri dana vozom, obilazeći svoju zemlju, a sve u želji da moralno podrže stanovništvo u borbi protiv korona virusa.

Na "zadnjoj stanici" dočekala ih je devedestčetvorogodišnja kraljica, nasmejana i bez maske na licu. Strani mediji su preneli tu vest sa naslovom: "Bar im se neko obradovao", implicirajući na to da je par naišao na zvižduke i negodovanje stanovništva jer je ovo prvi put da su se pojavili u javnosti od marta ove godine.

foto: Profimedia

Boris Džonson je rekao da je turneja dobra "moralna podrška" narodu u borbi protiv kovida, ali izgleda da njegovo mišljenje ne dele svi.

Narod je primetio da Kejt i nije baš srećna, te da je Vilijam "distanciran" i "otuđen" od svoje supruge. Dok su putovali, Vilijam i Kejt su spavali u odvojenim sobama, a tokom pojavljivanja stajali su jedno pored drugog kao stranci.

Kraljica je Vilijama i Kejt dočekala u kaputu Angele Keli i sa odgovarajućim crvenim šešriom, sve u božićnom stilu. Vidno raspoložena, stajala je na distanci od svoje porodice, a kada je krenula nazad u dvorac, princ Vilijam joj je rekao: "Zdravo bako".

foto: Profimedia

Prilikom ove posete Vindzoru, Kejt je obukla zeleni kaput Katarine Valker i crne čizme. Tokom celog putovanja, vojvotkinja je nosila kapute koje je već do sada nosila, pa je tako bilo i sa pomenutim zelenim kaputom.

Izgleda da Kejt smatra kako sada nije pravo vreme za šoping.

(Stil.kurir.rs)

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs