OPET ZALJUBLJENA

Svi se nadaju da je ovoga puta bolje izabrala: Rijana konačno ima novog dečka!?(FOTO)

Ri Ri do sada nije baš imala sreće u ljubavi...

Šuška se
Autor:
Svi se nadaju da je ovoga puta bolje izabrala: Rijana konačno ima novog dečka!?(FOTO)
Foto: Profimedia

Rijana i zvanično ima novu ljubav, a fanovi pop zvezde nisu previše iznenađeni njenim izborom. Nakon višemesečnih nagađanja, potvrđeno je da je pevačica u vezi sa reperom i dugogodišnjim prijateljem Asap Rokijem. Po pisanju stranih medija, par je viđen i uslikan u Njujorku, mada to, naravno, nije prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti.

Tokom leta, Roki je podržao pevačicu tokom promotivne kampanje za njenu kozmetičku liniju Fenty Skin. On je pomogao Rijani i putem serije video snimaka i intervjua koji su promovisali njen novi brend.

Prijateljstvo i saradnja dvoje muzičara traje znatno duže od nedavne Fenty Skin kampanje. Još 2013. godine, Roki se pridružio Rijani na njenoj svetskoj turneji Diamonds. Sarađivali su i na njenoj pesmi "Cockiness" iz 2011. sa albuma "Talk That Talk".

Rijana – iz prijateljstva se razvila ljubav

Tokom niza godina, reper je bio glavni Rijanin pratilac na važnim događajima, uključujući i glamurozni godišnji Diamond Ball, British Fashion Council Awards (2019) i reviju Louis Vuitton u Parizu (2018).

Nagoveštaji o vezi pojavili su se početkom ove godine, kad je pevačica raskinula sa Hasanom Džamelom.

Podsetimo, pevačica je u nekoliko navrata bila u veoma turbulentnoj vezi sa kolegom Krisom Braunom, koji je svojevremeno i brutalno pretukao.

(Stil.kurir.rs/Lepota&Zdravlje)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs