Kocka je bačena

Političar (54) u ljubavnom trouglu: Zbog mlade ljubavnice, ostavlja ženu nakon 25 godina braka! (FOTO)

Boris se nada brzom razvodu kako bi započeo zajednički život sa tridesetjednogodišnjom devojkom

Šuška se
Autor:
Političar (54) u ljubavnom trouglu: Zbog mlade ljubavnice, ostavlja ženu nakon 25 godina braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski političar Boris Džonson (54) se nada brzom razvodu od sadašnje žene Marine Viler, kako bi što pre započeo novi život sa tridesetjednogodišnjom devojkom Keri Sajmonds.

Bivši ministar spoljnih poslova, želi da se razvede nakon 25 godina braka.

"Boris je u poslednje vreme mnogo razgovarao sa svojih četvoro dece, kojima je rekao da želi da uradi pravu stvar. Marina će dobiti solidnu svotu novca, a Boris se nada da će se razvod završiti u roku od 6 nedelja," navodi dobro obavešten izvor za Daily Mirror.

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

foto: Profimedia

"On ima politički uspeh, ali sada želi i privatno da se ostvari, kako bi mogao da krene dalje sa devojkom Keri," dodaje isti izvor.

Boris i njegova sadašnja žena Marina, najavili su razvod još 2018. godine:

"Nakon 25 godina braka, odlučili smo da je najbolje da se razvedemo. Gradićemo prijateljski odnos i zajedno podržavati razvoj naše dece. O ovome dalje nećemo komentarisati," stajalo je u tadašnjem saopštenju poznatog para.

Porodična kuća političara i njegove sadašnje supruge je na prodaji, a deo novca će pripasti upravo Marini koja je nekoliko puta navela da nema nameru da uništi političku karijeru i napredak svog supruga.

Rodžer Federer otvorio dušu: Ništa ne bi bilo tako lako da Mirka nije uz mene!

foto: Profimedia

Boris Džonson je već bio u braku sa Alegrom Oven, kada je upoznao Marinu Viler sa kojom je prvo imao aferu, da bi se kasnije razveo i oženio je. Tokom njihovog braka, par se često svađao a Marina ga je nekoliko puta izbacila iz kuće, a sve zbog preljube, dok se sumnjalo da Boris ima i vanbračnu decu.

Nakon svih trzavica, par je izgleda ostao u prijateljskim odnosima, a Boris sada želi da se skrasi pored mlade devojke Keri Sajmonds (31).

Nesvakidašnji potez slavnog muzičara: Nakon 10 godina braka, OPET zaprosio svoju suprugu! (FOTO)

foto: Profimedia

(STIL.KURIR.RS)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs