tv voditelji o bivšoj glumici

Megan Markl ponovo na meti tabloida: Nedolično ponašanje jedne vojvotkinje!

Skandali o Megan Markl ne prestaju, a evo šta njeni nekadašnji prijatelji imaju da kažu

Šuška se
Autor:
Megan Markl ponovo na meti tabloida: Nedolično ponašanje jedne vojvotkinje!
Foto: Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, ponovo je na meti stranih tabloida. Nedavno su Megan i princ Hari obradovali svet prvim fotografijama svog novorođenog sina, ali čini se da im mediji ne daju mira.

Lizi Kandi, poznata engleska TV voditeljka, ispričala je medijima sve o njenom doskorašnjem prijateljstvu sa Megan Markl. Lizi je prenela da su se Megan i ona upoznale 2013. godine na jednoj dobrotvornoj večeri.

Tri godine pre nego što je Megan upoznala princa Harija, zamolila je Lizi da je upozna sa nekim poznatim Britancem, ispričala je voditeljka.

Lizi je spojila bivšu glumicu sa engleskim fudbalerom i nekadašnjim reprezentativcem Ešlijem Kolom. Mislila je da će njihova veza potrajati, ali kada je pročitala vesti o vezi Megan Markl i princa Harija, ostala je zbunjena.

Nedugo posle ozvaničenja veze, Megan je prestala da komunicira sa TV voditeljkom. Lizi smatra da je Megan savetovano da prekine svaki kontakt sa eventualnim prijateljima u medijima.

Ludački luksuzan život Megan Markl: Žurka u najskupljem hotelu u Njujorku, ekskluzivni gosti, specijalni pokloni!

foto: EPA / Andy Rain

Pirs Morgan, voditelj The Good Morning Britain podelio je u martu ove godine slično iskustvo. Naime, Pirs je poznavao Megan skoro dve godine pre njene veze sa princem Harijem. Istakao je da su često bili u kontaktu i da ga je iznenadilo što su prekinuli svaki kontakt nakon što je Megan počela da se zabavlja sa princem.

Pirs je preneo medijima da smatra da je takvo ponašanje izuzetno nepristojno.

Megan Markl i princ Hari zajedno su od 2016. godine, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs