PREPORUKA

Megan Markl krši tradiciju staru 4 decenije: Ovaj put se tiče njenog porođaja!

Vojvotkinja od Saseska želi porođaj daleko od medijske pažnje i prema britanskoj štampi odlučila se za bolnicu Frimli Park, blizu Vindzora.

Šuška se
14:31h Autor:
Megan Markl krši tradiciju staru 4 decenije: Ovaj put se tiče njenog porođaja!
Foto: EPA / Andy Rain

Čini se da Megan Markl ne prestaje da krši pravila od kada je došla u britansku kraljevsku porodicu pre nešto više od godinu dana. Poslednje nepisano pravilo koje će prekršiti tiče se mesta porođaja: Naime, tradicija nalaže da se porođaj odvija u privatnom prostoru bolnice Svete Marije u Londonu.

Tamo su se porodile pokojna princeza Dajana i Kejt Midlton. Međutim, supruga princa Harija, prema britanskoj štampi, želi privatniji porođaj, daleko od medijske pažnje koja prati čitav dolazak "kraljevskih novorođenčadi" na svet.

Zato sve ukazuje na to da će beba Megan Markl i princa Harija doći na svet u bolnici nedaleko od njihovog novog doma u Vindzoru, u bolnici Frimli Park, osnovanoj 1973. godine. To će prekinuti tradiciju dužu od četiri decenije.

Sve ukazuje na to da će se Megan poroditi krajem ovog meseca. Ona se povukla iz javnog života još pre 2 nedelje, mada su je viđali u šetnji po ulicama Londona sa svojim suprugom Harijem.

Rođenje kraljevske bebe će biti objavljeno putem jednog zvaničnog izveštaja iz Bakingemske palate, gde će biti otkriven pol bebe, datum i vreme rođenja, i zdravstveno stanje novorođenčeta i majke. Ime bebe će se saopštiti nekoliko dana nakon rođenja.

Šokirani ponašanjem vojvotkinje: Megan Markl razbesenela i Viktoriju Bekam! (FOTO)

foto: AP / Chris Jackson

Megan će prekršiti i pravila koja se tiču njenog majčinskog odsustva: Naime, vojvotkinja će imati na raspolaganju 6 meseci odsustva, za razliku od 3 meseca koliko je Kejt imala nakon svakog od 3 porođaja koliko je imala. Megan će se svojim dužnostima vratiti u oktobru 2019. godine.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs