Bojkotuje vojvotkinju

Nekada su bile nerazvojne, a sada ne razgovaraju: Pravi razlog zašto najbolja prijateljica besna na Megan Markl! (FOTO)

Ova činjenica je veoma povredila Prijanku koja je rekla kako neće doći da zabavu njene bivše prijateljice jer ima previše obaveza

Šuška se
Autor:
Nekada su bile nerazvojne, a sada ne razgovaraju: Pravi razlog zašto najbolja prijateljica besna na Megan Markl! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tokom svoje iznenadne posete Njujorku, prijateljice Megan Markl su organizovale darivanje za bebu, međutim, sve je iznenadila činjenica da je jedna osoba nedostajala na toj proslavi.

Iako je bila na spisku zvanica, jedna od najlepših žena sveta i bliska prijateljica vojvotkinje od Saseksa, Prijanka Čopra se nije pojavila na ovoj proslavi.

Prekršili protokol i nisu se pokajali: Čime su sve Marokanci oduševili Megan i Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Odmah su krenula nagađanja kako njih dve više nisu toliko bliske, iako je Čopra bila na venčanju Megan Markl i princa Harija u maju prošle godine, kao jedna od retkih zvanica sa mladine strane.

Procureo video sa privatne proslave Megan Markl u Njujorku: Prijateljicama otkrila pol bebe, kraljica besna! (VIDEO)

foto: Profimedia

Izvori bliski glumici tvrde kako je razlog za ovo činjenica da je Megan Markl odbila da se pojavi na venčanju Prijanke Čopre i Nika Džonasa održanog u decembru u Indiji.

Poslednje putovanje Megan Markl pre porođaja: Šta je sve kraljevski par radio u Maroku! (FOTO)

foto: EPA / Rajat Gupta

Ova činjenica je veoma povredila Prijanku koja je rekla kako neće doći da zabavu njene bivše prijateljice jer ima previše obaveza.

"Njihovo prijateljstvo će se prekinuti ukoliko se Megan ne izvini. Prijanka je velika, internacionalna zvezda i verovatno poznatija u svetu od Megan. Zbog toga što se nije pojavila na njenom venčanju, Prijanka misli da je Megan zapravo pokazala da je ni najmanje ne poštuje, kao ni njihovo prijateljstvo", otkrio je izvor za medije.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs