Kraljevski život

Poslednje putovanje Megan Markl pre porođaja: Šta je sve kraljevski par radio u Maroku! (FOTO)

Osim što su obavili dužnosti zbog kojih su došli, Megan i Hari su se toliko lepo proveli da su odlučili da ostanu dan duže nego što je planirano

Vip priča
Autor:
Poslednje putovanje Megan Markl pre porođaja: Šta je sve kraljevski par radio u Maroku! (FOTO)
Foto: EPA / Yui Mok

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl već dva dana se nalaze u zvaničnoj poseti Maroku.

Poseta je organizovana za zahtev kraljice Elizabete, što je izazvalo dosta polemike zbog nemira i sukoba koji su se tamo dogodili u proteklih nekoliko dana.

Ipak, kada je reč o kraljevskoj poseti, za sada sve protiče u najboljem redu - par je dočekan s najvećim poštovanjem i tradicijom ove severnoafričke zemlje.

Čim su sleteli, vojvoda i vojvotkinja posluženi su tradicionalnom marokanskom hranom za dobrodošlicu, a trudna vojvotkinja je sve prisutne ostavila bez daha zablistavši u crvenoj Valentino haljini koja krojem podseća na marokansku žensku nošnju. Uz nju je ponela Dior cipele, a cela kombinacija kompletirana je elegantnom torbicom i rukavicama.

Megan Markl u farmerkama i sa tetovažom na rukama: Ko joj šta može? (FOTO)

foto: EPA / Hannah Mckay

Tokom posete Maroku, Megan i Hari najviše su se fokusirali na položaj i obrazovanje žena, a pored toga su se i odlično zabavili - Megan je imala priliku da nauči ponešto o pripremi i kuvanju tradicionalnih marokanskih jela, a ukazana joj je i čast iscrtavanja privremene tetovaže kanom, koji je nezaobilazna ženska tradicija ove zemlje.

1 / 5 Foto: EPA / Tim Rooke / Pool

Za obavljanje dnevnih aktivnosti, trudna Megan odlučila se za udobnu odevnu kombinaciju sastavljenu od pantalona, dugačkog sakoa i ravnih cipela.

foto: AP / Mosa'ab Elshamy

Megan i Hari ukazana je i čast smeštaja u kraljevskoj palati, a tu je bio i svečani prijem koji su organizovali britanski ambasador u Maroku Tomas Rejli i njegova supruga Li u britanskoj rezidenciji u Rabatu.

Kejt Midlton otkrila čemu princeza Šarlot (3) ne može da odoli: Evo šta obožava da jede!

foto: EPA / Yui Mok

Megan je i u ovoj prilici briljirala kada je reč o modi.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ovoga puta nosila je luksuznu haljinu sa potpisom modne kuće Dior, uz koju je uklopila srebrne špicaste salonke i klač torbicu u identičnoj nijansi haljine.

foto: AP / Hannah Mckay

Iako su svoje obaveze završili za dva dana kako je i planirano, Megan i Hari su odlučili da ostanu još jedan dan u Maroku, koji im se očigledno veoma dopao.

Dodatni dan iskoristili su za aktivnosti koje njima lično prijaju, pa su između ostalog obišli i štale sa rasnim konjima, koji su Harijeva velika ljubav.

(Stil.kurir.rs)

foto: AP / Hannah Mckay
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs