Prava bajka

Detalji gala venčanja Piksijeve ćerke: Azurna obala, venčanica iz snova, visoke mere obezbeđenja i luksuz za svakog gosta! (FOTO)

Učinili su da njihov najvažniji dan bude najlepša bajka

Star wedding
15:13h Autor:
Detalji gala venčanja Piksijeve ćerke: Azurna obala, venčanica iz snova, visoke mere obezbeđenja i luksuz za svakog gosta! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams

Najmlađa naslednica legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, tokom vikenda je sudbonosno "da" izgovorila svom izabraniku, reli vozaču Igou Valenteu. Svadbena ceremonija upriličena je na obali Francuske, a svaki detalj bio je isplaniran, dok je Anja izgledala kao da je upravo izašla iz neke predivne bajke!

Mladenci su se potpuno posvetili ovoj proslavi, pa su svojim gostima obezbedili da tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju, a onda je pred sam zalazak sunca započela luksuzna ceremonija.

Tajno venčanje poznatog glumca: Ričard Gir oženio svoju 33 godine mlađu devojku! (FOTO)

A post shared by Sophia Lucie-Smith (@slsstyle) on

Proslavljeni fudbaler je svoju naslednicu izveo pred goste, a njegov ponos i emocije koje nosi videle su se u suznim očima. I mladoženja je na svedbenu pozornicu ušetao pod ruku sa svojom majkom. Bio je to jedan predivan trenutak u kom su odali poštovanje svojim roditeljima i učinili ih ponosnim i srećnim.

Mlada u prelepoj Valentino haljini: Bajkovito venčanje na Novom Zelandu o kojem i Vog piše! (FOTO)

A post shared by @wedstagrams on

Sve je bilo ukrašeno prirodnim cvećem, a sa Anjine venčanice se teško mogao skrenuti pogled. Bilo je to bajkovito delo stranog dizajnera, dok se za noćnu žurku u hotelu presvukla u jednostavnu belu haljinu od čiste svile.

Venčanica je bila magična, ali i toliko duga, da se srećna mlada požalila kako je imala poteškoće u njoj da se kreće.

Princeza Dajana dolazi na svadbu princa Harija: Jeziva ispovest medijuma! (FOTO)

A post shared by H. (@hugo) on

Nakon venčanja, mladenci su pustili dva bela goluba u znak večne ljubavi.

Svadbena torta bila je i te kako luksuzna, sastojala se od desetak spratova, dok se uz nju služio šampanjac čija jedna boca košta oko hiljadu evra.

Nakon prvog plesa mladenaca usledio je vatromet koji je trajao više od deset minuta i potpuno je preplavio nebo nad gradićem.

A post shared by G•O•G•O (@margauxlignel) on

Gosti koji su dolazili iz svih krajeva sveta bili su smešteni u luksuznom hotelu za čije jedno noće je potrebno izdvojiti od 1.000 evra, dok jedno svadbeno mesto košta od 250 do 350 evra, u zavisnosti od menija. To govori da su mladenci samo za smeštaj gostiju izdvojili više od 100.000 evra, i to bez hrane i pića, što se dodatno plaća.

U hotelu je sve bilo posvećeno njima, pa čak su i na čašama imali urezane inicijale.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀? (@ksiem_) on

Angažovano je obezbeđenje na visokom nivou, a gostima je zabranjeno da iznose informacije.

"Dragi gosti, kada se krećete van hotela, morate nositi svoje pasoše tokom celog vikenda. Na ulazu će biti vrlo stroga sigurnosna provera. Hvala vam na razumevanju. Vole vas Anja i Igo", glasila je poruka koju su mladenci podelili putem društvenih mreža nekoliko sati pre svadbene ceremonije, u nadi da se na venčanju ne pojave nepozvani gosti.

A post shared by @wedstagrams on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs