več sastavila detaljan spisak

PARIS HILTON SE UDAJE, A GOSTI ĆE DA BANKROTIRAJU: Starleta za venčanje želi poklone u vrednosti od 50.000 dolara!(FOTO)

Ona već ima spremnu listu želja, gosti samo treba da je ispune!

Star wedding
Autor:
PARIS HILTON SE UDAJE, A GOSTI ĆE DA BANKROTIRAJU: Starleta za venčanje želi poklone u vrednosti od 50.000 dolara!(FOTO)
Foto: Profimedia

Iako bi mnogi pomislili da jedna od najimućnijih žena u svetu slavnih ima sve što se poželeti može, izgleda da ipak nije baš tako...

Iako bi mnogi pomislili da jedna od najimućnijih žena u svetu slavnih, Paris Hilton, ima sve što se poželeti može, izgleda da ipak nije baš tako. Bez obzira što raspolaže enormnim bogatstvom, starleta je sastavila listu poklona koje želi da dobije od gostiju koje poziva na svoje venčanje, čiji se datum bliži.

VERILA SE Paris Hilton: Da li će ČETVRTI PUT biti SREĆAN za rijaliti zvezdu?

Ipak i ovi pokloni moraće da zadovolje njen instančan ukus, pa se tako na listi nalaze darovi vredni više od 50.000 evra. Između ostalih, na spisku su kristalni predmeti za kuću, srebrni okvir za slike "Buccellati" vredan više od 2.600 evra, zatim skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra, kao i kristalna figura medveda vredna više od 3000 evra.

Bogata naslednica svoju kuhinju želi da opremi i poslužavnikom od oraha vrednim 800 evra, kristalnim stalkom za kavijar koji košta 850 evra, kao i "Baccarat " čašom za šampanjac vrednom više od 800 evra.

PARIS HILTON FOTOGRAFISANA PRVI PUT POSLE VERIDBE: Kao da je u žalosti?! (FOTO)

Na Parisinoj listi našlo se takođe i osam "Herme"s kompleta posuđa "Mosaique Au 24 Platinium", koji ukupno vrede više od 6.000 evra!

Podsećanja radi, Paris Hilton udaje se za preduzetnika Kratera Reuma, koji ju je zaprosio u februaru ove godine nakon godinu dana veze, a prilikom svadbenog veselja koje će trajati tri dana, starleta će se presvući čak deset puta.

PARIS HILTON TRUDNA: Bogatašica i njen verenik očekuju prvo dete? (FOTO)

- Biće to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano - istakla je Paris ranije u "The Tonight Show" - u.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs