Prelepa vojvotkinja

Kejt Midlton konačno viđena posle skoro dva meseca: Elegantna i lepša nego ikada! (FOTO)

Svi su primetili da "na slici" neko nedostaje - princ Hari i vojvotkinja Megan Markl

Star look
Autor:
Kejt Midlton konačno viđena posle skoro dva meseca: Elegantna i lepša nego ikada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je u pitanju britanska kraljevska porodica, leto nije gotovo dok ne posete kraljicu Elizabetu u njenoj letnjoj rezidenciji u Škotskoj!

Naime, kraljica će još nekoliko dana boraviti u dvorcu Balmoral, a sada su joj se pridružili i princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton, a sa njima su krenuli i princ Džordž, princeza Šarlot i maleni princ Luis.

Članovi kraljevske porodice, izuzev mališana, primećeni su i fotografisani na putu ka crkvi, a društvo im je pravila i princeza Ana, njen suprug ser Timoti Lorens i njihova ćerka Otum Filips, kao i princ Čarls, princ Edvard, Sofi Veseks i Lejdi Luiz Vindzor.

Ovo je ujedno i prvo Kejtino pojavljivanje u javnosti u poslednja gotovo dva meseca, budući da se još uvek nalazi na porodiljskom bolovanju. Za ovu priliku zablistala je u punom sjaju - ponela je sivu mantil haljinu i crni šešir, a sve vreme joj je na licu bio osmeh.

Život Megan Markl i Kejt Midlton će se uskoro promeniti iz korena: Kada princ Vilijam postane kralj, sve će biti drugačije! (FOTO)

Pre ovoga, vojvotkinja Kejt se poslednji put pojavila na finalu Vimbldona, gde je zajedno sa suprugom Vilijamom razgovarala sa pobednikom ovog turnira, Novakom Đokovićem.

Ipak, svi su primetili da na slici neko nedostaje - princ Hari i vojvotkinja Megan Markl, za koje se pretpostavlja da su još uvek u Italiji, gde su ih ugostili Džordž i Amal Kluni.

(Stil.kurir.rs)

Ako Megan Markl zatrudni, moraće da poštuje sledeća pravila: Ni sama neće smeti da zna pol deteta do porođaja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs