Da ne poverujete svojim očima

Neverovatno je da ova žena ima 60 godina: Glumica za koju je vreme stalo! (FOTO)

Američka glumica Endi Mekdauel ovih dana boravi u nemačkoj prestonici, a dolaskom na crveni tepih privukla je posebnu pažnju javnosti

Star look
18:20h Autor:
Neverovatno je da ova žena ima 60 godina: Glumica za koju je vreme stalo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Endi Mekdauel, koja je 21. aprila proslavila 60. rođendan, plenila je poglede u crvenom od glave do pete. Odabranu raskošnu haljinu s halter okovratnikom krasilo je mnoštvo ukrasnih detalja, a zahvaljujući kroju posebno je laskala njenoj skladnoj liniji.

foto: Profimedia

Vatreno izdanje za jednu svečanost u Berlinu Endi je dodatno istakla blještavim štiklama i modnim dodacima poput klač torbice od zmijske kože i marame koju je nosila u ruci. Svoje prepoznatljive lokne ovoga puta je predstavila u laganoj talasastoj formi, dok je mejk apom sa akcentom na crveni ruž naglasila mladoliki izgled na početku 60-ih.

Šta zaista podmlađuje žene: Poznate dame otkrile svoje pravilo broj 1! (FOTO)

foto: Profimedia

Na pitanje koja je tajna njenog mladalačkog izgleda, glumica je svojevremeno odgovorila:

"Pokušavam da ostanem smirena. Radim na svojim mislima i osećanjima, podjednako kao na izgledu jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naše emocije utiču na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam zato da budem srećna."

Priznaje da se uopšte ne užasava starenja i da jednostavno želi da ceni činjenicu što je živa i zdrava, a možda je u tome tajna mladolikog izgleda na kojem joj sigurno zavide mnoge koleginice.

Ima 64 godine i nosi bikini: Evo zašto svaka žena treba da se ugleda na nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs