Savršen Stil

Lepa Leticija oduševila Ameriku: Pred susret sa Melanijom španska kraljica održala modne lekcije! (FOTO)

Službenu posetu SAD-u špansla kraljica Leticija i kralj Felipe VI započeli su dolaskom u Lujzijanu, koja je od 1763. do 1802. godine bila španska kolonija

Star look
Autor:
Lepa Leticija oduševila Ameriku: Pred susret sa Melanijom španska kraljica održala modne lekcije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija uz supruga Felipea trenutno se nalazi na američkoj turneji u sklopu koje će se susresti i sa predsedničkim parom u Beloj kući.

Službenu posetu SAD-u špansla kraljica Leticija i kralj Felipe VI započeli su dolaskom u Lujzijanu, koja je od 1763. do 1802. godine bila španska kolonija. Sletevši u Nju Orleans, kraljicu Leticiju i njenog supruga dočekao je guverner Lujzijane Džon Bel Edvards i gradonačelnica Nju Orleansa Latoja Kantrel, a kad je dotakla američko tlo jedna od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova zablistala je u crvenoj haljini omiljenog nemačkog brenda Hugo Bos.

Kraljica Leticija krši pravila: Kritike zbog izbora garderobe za službenu posetu! (FOTO)

foto: Profimedia

Modno briniranje u Americi zatim je nastavila u Golier Holu, bivšoj Gradskoj skupštini Nju Orleansa otvorenoj 1853. godine i obnovljenoj uoči 300. godišnjice grada. Na velikoj proslavi grada kraljica Leticija se pojavila u haljini izražajne boje fuksije, delu dizajnerke Karoline Erere, koja se osim bojom isticala dugmićima na području dekoltea.

Porazila prvu damu Meksika: Kraljica Leticija prošetala 2 neodoljive ružičaste kombinacije u istom danu! (FOTO)

foto: Profimedia

Boravak u Nju Orleansu u sklopu 300. godišnjice grada španski kraljevski par završio je dolaskom u Muzej umetnosti, nakon čega su uživali u džez muzici i nastupu Mardi Gras Indiansa, a besprekorna izdanja u haljinamakraljica Leticija prekinula je dvema kombinacijama – belim kompletom koji čine sako i suknje i majicom upečatljivog grafičkog uzorka koju je nosila sa pensil suknjom.

1 / 2 Foto: Profimedia

Kraljica Leticija i njen suprug zatim su otputovali u San Antonio u Teksasu. Domaćine je kraljica Leticija impresionirala pojavom u beloj haljini s crvenim printom koju, poput viđene haljine u boji fuksije, potpisuje dizajnerka Karolina Erera.

Štedljiva kraljica Leticija: Od ove male crne haljine se godinama ne odvaja! (FOTO)

foto: Profimedia

Službenu posetu SAD-u španski kraljevski par završava 19. juna dolaskom u Vašington, gde će ih u ulozi domaćina u Beloj kući dočekati predsednik i prva dama Amerike Melanija Tramp.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs