Srećna trudnica

Trudnički stil Eve Longorije: Buduća majka ne odustaje od visokih potpetica i bikinija! (FOTO)

Čini se da Eva zaista uživa u trudnoći, a nadamo se da će tako biti i do juna kada je planirano da se porodi

Star look
Autor:
Trudnički stil Eve Longorije: Buduća majka ne odustaje od visokih potpetica i bikinija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najpoznatija očajna domaćica (43) ponosno je pokazala svoj trudnički stomak u uskoj beloj haljini. Eva Longorija je srećno pozirala paparacima pre gostovanja kod jednog od najpoznatijih američkih tok šou voditelja.

Eva je običnu belu haljinu uparila sa belim svilenim kardiganom i metalik srebrnim sandalama na visoku potpeticu. Ali, zbog poodmakle trudoća, ovaj izgled je trajao kratko, jer se Eva pre i posle emisije presvukla u udobnu sivu haljinu i japanke.

Sličan odabir garderobe imala je i pre nekoliko dana kada je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris, kada je odabrala tamno crvenu usku haljinu, narandžasti kardigan i providne sandale. Oba puta rešila je da ne koristi previše šminke i da ima minimalno nakita na sebi.

Međutim, čini se da visoke potpetice nisu sve čega Eva ne želi da se odrekne u trudnoći. Pre nekoliko dana viđena je sa svojim izabranikom na plaži u Majamiju u narandžastom bikiniju i kaftanu. Dok je Hose uživao u kupanju, Eva se opuštala u debelom hladu, dobro zaštićena od sunca.

Čini se da Eva zaista uživa u trudnoći, a nadamo se da će tako biti i do juna kada je planirano da se porodi.

(Stil.kurir.rs)

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs