Ozbiljni problemi

Eva Longorija progovorila o najbolnijoj temi: Kao da joj život već nije bio dovoljno težak! (FOTO)

Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga, počinje svoju potresnu priču holivudska lepotica

Vip priča
18:27h Autor:
Eva Longorija progovorila o najbolnijoj temi: Kao da joj život već nije bio dovoljno težak! (FOTO)
Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier

Javnost malo zna o sestri Eve Longorije kao osobi s posebnim potrebama, a do sada se nije ni znalo da je slavna glumica sa sestrom prolazila tešku borbu s rakom dojke.

foto: Profimedia

"Moja je sestra Elizabet je obolela od raka dojke pre nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga. Jedan je, moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vreme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti", rekla je Longorija za People.

Ovako izgleda majka Eve Longorije: Imaju li sličnosti? (FOTO)

"Danas o tome razmišljam potpuno drukčije. Mojoj sestri su rak otkrili u prvoj fazi, imali smo sreće. Ali jedna od tri žene kojima se dijagnostikuje rak je u fazi u kojoj se on proširio u telo. Tada nisam uopšte znala ništa o raku dojke koji metastazira i tolikoj važnosti prevencije odnosno pravovremenih pregleda", objasnila je glumica.

Svaka žena mora da zna: Rak dojke uzme 1.600 života u Srbiji, evo kako da ga sprečite!

"Sada želim o tome da govorim jer se pitam, koliko žena, koliko ljudi poput mene tada, ne zna dovoljno o tome? Koliko se žena ne pregleda na vreme? A imamo tako dobre metode otkrivanja i same smo odgovorne jer moramo da naučimo da se zauzmemo za sebe. Moramo znati da stavimo sebe na prvo mesto, nama ženama to tako teško ide! I moramo da znamo da insistiramo na detaljnom pregledu", govori Longorija koja koristi sve načine, kao javna osoba, ne bi li njen glas došao do što više ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs