pogledajte

Lepa glumica ponosno pokazala vitku figuru nakon porođaja: Osećam se jako ponosno! (FOTO)

"Sve se može kad se hoće", moto je ove slavne plavuše

Star look
10:30h Autor:
Lepa glumica ponosno pokazala vitku figuru nakon porođaja:  Osećam se jako ponosno! (FOTO)
Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, već su godinama u srećnom braku, u kojem su dobili dve ćerke - Džejms i Ines.

Lepa Blejk je u poslednjoj trudnoći nakupila dosta kilograma, tačnije dvadeset i sedam, a svojom je poslednjom objavom na Instagramu pokazala da se napornim radom i trudom napokon rešila viška.

"Izgleda da nije moguće skinuti 27 kilograma nakupljenih u trudnoći skrolujući po Instagramu i pitajući se zašto ne izgledam poput svih tih modela za kupaće kostime. Hvala mom treneru što je moju zadnjicu doveo u formu. Deset meseci sam skupljala kilograme, a četrnaest ih skidala. Osećam se jako ponosno", napisala je uz fotografiju.

Blejk Lajvli šokirala javnost: Glumica u neprepoznatljivom izdanju! (FOTO)

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Za svoju objavu u kratkom vremenskom periodu dobila je preko milion lajkova, a u komentarima je zaradila lavinu komplimenata.

"Hvala ti na motivaciji. Često zaboravljamo koliko vremena smo skupljali kilograme, a zatim si prebacujemo sebi što ne možemo brzo da ih izgubimo", napisala joj je jedna obožavateljka.

Videćemo koliko dugo će Blejk da zadrži svoju besprekornu liniju s obzirom na izjavu njenog supruga Rajana Rejnoldsa koji je izrazio želju za mnogobrojnom porodicom.

"Bio bih apsolutno srećan kada bih imao devet ćerkica", rekao je Rajan i objasnio da bi to onda značilo imati još više ljubavi, više pelena... više svega.

"Biti otac je nešto najlepše na svetu", dodao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs