Pogledajte

Ona je prirodna i ženstvena: Kristi Tarlington (48) zasenila sve glumice Holivuda! (FOTO)

Jedna od bivših supermodela koji su vladali pistama i modnim svetom 90-ih, 48-godišnja Kristi Tarlington zablistala je na događanju MoMA Film Benefit koji je ove godine održan u čast glumice Džulijen Mur...

Star look
18:22h Autor:
Ona je prirodna i ženstvena: Kristi Tarlington (48) zasenila sve glumice Holivuda! (FOTO)
Kristi Tarlington, Foto: Profimedia

Tradicionalni MoMA Film Benefit u Njujorku, osim što je odao čast slavnoj Džulijen Mur, ove je godine prezentovala modna kuća Šanel.

Sasvim očekivano, dame poput glumica Kristen Stjuart, Elizabet Benks i glavne zvezde večeri Džulijen Mur na crveni tepih Muzeja moderne umetnosti pristigle su u izdanjima s potpisom Šanel.

Modni stil Kristi Tarlington (48): Svojom pojavom i dalje oduševljava!

foto: Profimedia

Uz glumački trio, na svečanom događaju uspela je da se istakne slavna Kristi Tarlington.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, vladarka modnih pista 90-ih sve je oduševila pojavom u crnom kombinezonu koji je, zahvaljujući širokim palaco nogavicama, neodoljivo podsećao na svečanu haljinu.

Crni kombinezon jednostavnog kroja naglasio je zavidnu liniju američke lepotice, a sjajni detalji na ramenima, rukavima i struku dali su posebnu dozu zanimljivosti naizgled jednostavnom odevnom komadu.

Kao jedna je od retkih modnih zvezda koja dostojanstveno stari i ne zamara se po nekom borom na licu, Kristi Tarlington svoju prirodnu lepotu naglasila je gotovo neprimetnom šminkom, jednostavnom punđom, upečatljivim parom minđuša i okruglom crnom torbicom s dodatkom zlatnog kaiša poslužili su u stilizovanju i stvaranju besprekornog izdanja.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna manekenka koja je krasila naslovne strane prestižnih svetskih časopisa, nosila je revije gotovo svih dizajnera i radila brojne kampanje, po svemu je netipičan supermodel.

Retko se šminka, botoks i plastične operacije nisu joj u zoni interesovanja, posvetila se zdravom načinu života koji aktivno promoviše, a krajem 90-ih diplomirala je književnost na Univerzitetu u Njujorku.

"Do nedavno sve te stvari nisu ni postojale, kolagen, masne stanice, sve te lude stvari koje ljudi rade kako bi se pomladili, a koje ne mogu ni zamisliti. Kao prvo, nemam vremena za sve to, kao drugo, mislim da to nimalo ne izgleda dobro. Možda bih razmišljala drugačije da mislim kako to na kraju izgleda lepo, da ne boli ili da ne šalje lošu poruku mladima. Ali još nisam videla nekoga ko je to učinio a da sam pomislila - e, to je dobra ideja. Sve mi to izgleda jako čudno",izjavila je nedavnno u razgovoru za časopis "Town & Country".

Životna priča najlepše žene dvadesetog veka: U detinjstvu brutalno ismevana zbog izgleda! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs