Pogledajte

Ponovo srećna: U zabavnom izlasku sa najboljim društvom! (FOTO)

Holivudska glumica ovog se vikenda u društvu svoje mnogobrojne dece pojavila na Toronto Film Festivalu

Star look
12:42h Autor:
Ponovo srećna: U zabavnom izlasku sa najboljim društvom! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Razlog dolaska bila je premijera njenog novog animiranog filma The Breadwinner, čija je tematika naglo i surovo odrastanja afganistanske devojčice.

Šestoro mališana sa osmehom je podržalo svoju lepu i uspešnu mamu, koja se na premijeri pojavila odevena u belo od glave do pete i time se pomerila od svojih uobičajenih crnih stajlinga.

Anđelina Džoli: Iskreno o razvodu sa Bred Pitom, porodici i bolesti (FOTO)

foto: Profimedia

Nesvakidašnje belo odelo pristajalo joj je kao saliveno, a top širokih naramenica koje se ukrštaju na leđima otkrivao je njene prepoznatljive tetovaže.

Decentan make-up i bujna smeđa kosa naglasili su lepotu slavne 42-godišnjakinje, a okupljene obožavatelje potpuno je osvojila radosno se fotografišući se sa njima.

Anđelina Džoli napala ugledni časopis: Otkrili kako je iskorišćavala siromašnu decu!

foto: Profimedia

Javnost je pre nekoliko dana sa oduševljenjem dočekala informaciju koju su svetski mediji prenosili, a koja se odnosila na navodno pomirenje Anđeline i Bred Pita. Glasine su počele kružiti nakon što je slavni par primećen na jednoj zabavi gde su izmenili bliske zagrljaje, a, kako se priča, nije nedostajalo ni suza ni osmeha.

Ljubav je pobedila: Nakon godinu dana razdvojenosti, Bred i Anđelina kreću ispočetka! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, na razočaranje mnogih obožavatelja, izvori bliski glumcima nagađanja su demantovali, izjavivši kako se detalji njihovog službenog razvoda finaliziraju, ali da su oboje i dalje izuzetno fokusirani na decu i njihovu dobrobit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs