Još uvek se vole

Ljubav je pobedila: Nakon godinu dana razdvojenosti, Bred i Anđelina kreću ispočetka! (FOTO)

Tokom promocije svog novog filma, "First They Killed My Father", Anđelina Džoli progovorila je i o privatnom životu

Šuška se
10:33h Autor:
Ljubav je pobedila: Nakon godinu dana razdvojenosti, Bred i Anđelina kreću ispočetka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudska glumica iskreno je rekla da joj je podnošenje zahteva za razvod posle 12 godina ljubavi sa Bred Pitom jako teško palo.

- Na prvu se možda čini kao da se dobro nosim sa svime, ali zapravo se samo trudim da mi dani što bezbolnije prođu. Ne uživam biti sama. To nije nešto što sam htela. Nema ništa lepog u tome, jednostavno je teško - rekla je u intervjuu za Sunday Telegraph.

Anđelina Džoli: Iskreno o razvodu sa Bred Pitom, porodici i bolesti (FOTO)

foto: Profimedia

Iza glumice je poprilično teška godina. Osim što je nedavno otkrila da ima problema sa povišenim pritiskom, obolela je i od Belove paralize zbog čega joj je jedna strana lica bila paralizovana i spuštena. Paralizu je izlečila akupunkturom. Pre nekoliko godina podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji, a i odstranila jajnike kako bi sprečila oboljenje od raka.

Obrt koji niko nije slutio: Anđelina Džoli želi da se pomiri sa Bredom?! (FOTO)

- Zdravlje je nešto na što moram paziti. Bilo je ovo emotivno teško razdoblje, ali pokušavam se smejati što je više moguće. Kad se setim gde sam bila pre deset godina, nikad ne bih pomislila da ću imati ovo što danas imam, od porodičnog života, braka, karijere. Ali trenutno samo želim biti zdrava - zaključila je.

Glumica i Bred navodno su se i pomirili i odlaze na savetovanja bračnom terapeutu. Navodno se još vole i žele da pruže svom braku još jednu šansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs