Elegantna i prelepa

Kejt Midlton u muzeju bez muža: Skratila suknju, dobila aplauz! (FOTO)

Iako obično javna mesta obilazi u pratnji supruga princa Vilijama ili drugog člana britanske kraljevske porodice, ovoga puta, vojvotkinja je došla sama
Star look
11:04h Autor:
Kejt Midlton u muzeju bez muža: Skratila suknju, dobila aplauz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton posetila je muzej "Viktorija i Albert" u Londonu, u sklopu zvaničnih kraljevskih dužnosti.

Iako obično javna mesta obilazi u pratnji supruga princa Vilijama ili drugog člana britanske kraljevske porodice, ovoga puta, Kejt je došla sama.

Za ovu priliku, već poznata kao modna ikona, vojvotkinja je odabrala belu haljinu sa crnom šarom, a nekoliko crvenih detalja razbilo je monotoniju modela i ovu haljinu učinilo vrlo atraktivnom.

Melanija na venčanju kod prijatelja milionera: Mlada se pokajala što je pozvala! (FOTO)

Sa dužinom od nekoliko centimetara iznad kolena, Kejt je po ko zna koji put prekršila tradiciju koja se tiče oblačenja članova kraljevske porodice. I ovako "kratka", haljina je veoma pristojna, ali problem se javio kada je Kejt izlazila iz kola.

Normalno, kad sedimo, haljina se povlači i "skraćuje", pa je prilikom izlaska iz automobila, vojvotkinja pokazala više nego što je planirala.

3 letnja izdanja Ivanke Tramp: Modna lekcija za dame njenih godina! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da li je Kejt ponovo dobila grdnju od kraljice Elizabete ne znamo, ali ono što znamo jeste da je od okupljene mase,koja je zadivljeno gledala u elegantnu vojvotkinju, dobila gromoglasan aplauz.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs