Lepotica

Mišel Fajfer se vratila: Njena pojava ostavlja bez teksta! (FOTO)

Neke žene su sve lepše kako su starije. Izgleda da toj grupi pripada i Mišel Fajfer
Star look
22:28h Autor:
Mišel Fajfer se vratila: Njena pojava ostavlja bez teksta! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Glumicu Mišel Fajfer već duže vreme nismo imali priliku videti ispred svetla reflektora, ali na sinoćnoj premijeri svog novog filma u Njujorku glumica se na crveni tepih vratila u punom stilu, zablistavši u crnom kostimu u kojem je izgledala senzacionalno.

Glumica u novom ostvarenju glumi rame uz rame s glumačkim kolegom Robertom De Nirom. Na crveni tepih u njujorškom Muzeju savremene umetnosti glumica je došla u pratnji supruga Dejvida E. Kelija koji je svojoj životnoj odabranici pružio podršku.

Za premijerno predstavljanje novog filmskog spektakla, 59-godišnja glumica obukla je elegantan crni kostim. Sako s dvostrukim kopčanjem u kombinaciji s trapez pantalonama brenda Monse Maison, plavokosoj lepotici ovaj modni izbor stajao je kao saliven.

U šestoj deceniji pariraju mnogo mlađima: Poznati koji ne stare! (FOTO)

Iako je gotovo kročila u šezdesetu, glumica triput nominovana za Oscara i dalje izgleda poput devojčice, a na vitkoj figuri pozavidele bi joj i mnogo mlađe kolegice. Stajling koji je Fajfer odabrala za crveni tepih, pravi je primer dobrog ukusa.

Dekoltirani sako ravnog kroja pokriva i otkriva taman koliko je potrebno, a osim što je primeren njenim godinama, istovremeno odiše elegancijom i seksepilom koji retko koja holivudska lepotica ume da spoji. Izgleda da Fajfer nije pokleknula sve većem trendu golotinje na crvenom tepihu, koju praktikuju njene glumačke kolegice.

Glumica je izgled upotpunila crnom pismo torbicom sa srebrnim obrubom te crnim sandalama s platformom, dok je od nakita nosila decentne viseće naušnice i narukvicu.

Njen suprug i producent Dejvid E. Keli odlučio se za tamnoplavo odelo koje je iskombinovao s belom košuljom te crnim cipelama i kravatom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs