Dete poznatih

Kćerka poznate glumice počela sa plastičnim operacijama kao maloletnica: Unakažena sam! (FOTO)

Dala je milione da popravi grešku plastičen hirurgije
Star look
20:52h Autor:
Kćerka poznate glumice počela sa plastičnim operacijama kao maloletnica: Unakažena sam! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter/ Chloe Lattanzi

Kćerka Olivije Njutn Džon prvi put je progovorila o svojim brojnim plastičnim operacijama. Prvu je, otkriva, napravila kada je imala samo 18 godina.

"Dva puta sam išla na operaciju grudi, stavila sam implatante u usne i filere u lice. Sve je to bilo katastrofalno. Usne su mi izgledale smešno, a prvi put sam silikone u grudi stavila s 18 godina u Australiji i ta operacija me unakazila," ispričala je Kloi Latanzi (31), kćerka Olivije Njutn Džon.

Kloi je tek nedavno popravila štetu prve operacije, a to ju je koštalo oko 10.000 dolara.

"Tom sam se operacijom počastila jer sam se skinula s droge i alkohola," rekla je Latanzi koja je 2013. bila šest meseci na odvikavanju od zavisnosti, a morala je da izleči i poremaćaj u ishrani.

Oduvek se osećala ružno zbog velikog nosa: A onda je postala neprepoznatljiva! (VIDEO)

Sada voli svoje telo i obožava da stiče nove grudi. Majka je uvek bila tu za nju jer je znala koliko je Kloi patila. Na sve operacije, Latanzi je potrošila pola miliona dolara.

Osim svega što je priznala, pevačica je korigovala nos, "peglala" se botoksom te je bila na liposukciji. Iako se šuškalo da je izvadila rebro da bi dobila "Barbi" figuru, Kloi to negira.

"Nikada ne bih uklanjala važan deo svoje anatomije. Samo nosim korzet za trening i vežbam svakodnevno kako bi ostala u formi," kazala je kći slavne glumice i pevačice.

Kloe je pre nekoliko godina pokušavala da peva pa je objavila spot za singl "You Have To Believe" u kojem se pojavljuje i njena majka. Ali naišla je samo na kritike pa je uskoro odustala od tog sna. Sada se sa verenikom Džejmsom Driskilom preselila iz Los Anđelesa u Oregon, gde su pokrenuli biznis za uzgajanje marihuane.

Sa 20 godina sam ugradila silikone u usne: Sa 40 sam pokušala da ih izvadim, bilo je grozno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs