Majkina kćerka

Skandalozna kćerka pokazala neobrijan pazuh: Ovo smo od nje očekivali! (FOTO)

Majka joj je pokazala put, sada ga Lurdes uspešno sledi
Star look
20:34h Autor:
Skandalozna kćerka pokazala neobrijan pazuh: Ovo smo od nje očekivali! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Kćerka pop zvezde Madone i fitnes trenera Karlosa Leona iskoristila je lepo vreme te je s najbližim prijateljima provela dan na plaži. Lurdes je u bikiniju pokazala vitko telo, ali i dlake ispod pazuha.

Lurdes Leon (20) provodila se s prijateljima i dečkom na plaži u Majamiju, a paparaci su uhvatili i trenutak u kojem je podigla ruku i pokazala neobrijan pazuh.

Madona kćerka pokazala je i vitko telo u minijaturnom crnom bikiniju, ali i nekoliko tetovaža posvećenih članovima njene velike porodice.

Pevačica zbunila fanove: Šta ti se desilo sa licem? (FOTO)

Lurdes na prstima ima istetovirane reči "mama" i "tata", na ruci ima "R" posvećeno polubratu Roku te "Mrsi", ime njene usvojene sestre.

Kćerka koju je Madona dobila u vezi sa privatnim trenerom Karlosom Leonom bliska je s Rokom, kojeg je pevačica rodila dok je bila u braku s Gajem Ričijem. Lurdes je brata Roka, pokušavala u nekoliko navrata da pomiri sa majkom, jer je ovaj pobegao od kuće.

Lurdes trenutno studira pozrišnu umetnost na Univerzitetu u Mičigenu, a kada je imala 13 godina, s majkom je pokrenula modni brend "Material Girl".

Divlji život kraljice popa: Uz pomoć skandala zaradila milione! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs