Lepe vesti

Vlasnik Fejsbuka čeka još jedno dete: Daćemo sve od sebe da odgojimo još jednu snažnu ženu! (FOTO)

Mark Zakerberg i njegova suptuga Prisila poznati su i kao veliki dobrotvori
Celebrities
22:44h Autor:
Vlasnik Fejsbuka čeka još jedno dete: Daćemo sve od sebe da odgojimo još jednu snažnu ženu! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Prisila i ja smo srećni što vam možemo reći da očekujemo još jednu kćerku", napisao je u objavi na Fejsbuku, Mark Zakerberg.

Zasad nije otkrio hoće li koristiti porodiljsko odsustvo kao što je to učinio kada je njegova supruga Prisila Čan rodila njihovu prvu kćerku. Slavni preduzetnik progovorio je i o strahovima koje su Prisila i on imali nakon rođenja prve kćerke Maksim.

"Kada je Prisila saznala da je trudna, samo smo se nadali da je dete zdravo. Želja nam je bila i da bude još jedna devojčica. Ne mogu zamisliti lepši dar našoj Maks od toga da dobije sestricu i jako smo srećni što će naša deca imati jedno drugo," napisao je Zakerberg koji je, kaže, odrastao s tri sestre koje su ga naučile da bude "pametan i jak".

Ljubavna priča Marka Zakerberga i Prisile Čen: Zahvaljujući njoj postao bogataš! (FOTO)

<\/div>

Markova supruga takođe ima dve sestre, koje su, uz Prisilu, prva generacije njihove porodice koje je završila fakultete.

"Svi smo bolji ljudi zbog jakih žena u našim životima, sestara, majki i prijateljica. Jedva čekamo našu prinovu i daćemo sve od sebe da odgojimo još jednu snažnu ženu," zaključio je.

Nakon rođenja prve kćerke u novembru 2015. supružnici Zakerberg su obećali da će za života 99 posto imovine dati u dobrotvorne svrhe.

Tako su u septembru 2016. najavili da će u idućih deset godina izdvojiti 3 milijarde dolara za svoju organizaciju Čan Zakerberg Initiative koja planira pronaći lekove za sve bolesti, ili barem omogućiti da se drže pod kontrolom one za koje još nema leka.

Ovako izgleda kuća Marka Zakerberga: Mnogo skromniji od većine milijardera! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs