I to pred celim svetom

Dirljiva posveta svekrvi Dajani: Zbog ovoga je Kejt Midlton oduševila Britance! (FOTO)

Ovim potezom vojvotkinja je posebno dirnula Britance koji obožavaju prerano preminulu princezu i s nostalgijom se prisećaju vremena kada je svojom jednostavnošću osvajala srca širom sveta
Star look
13:12h Autor:
Dirljiva posveta svekrvi Dajani: Zbog ovoga je Kejt Midlton oduševila Britance! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na svečanoj večeri i najbitnijem diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati sinoć su sve oči bile uprte u Kejt Midlton. Vojvotkinja od Kembridža zablistala je u crvenoj haljini dizajnerke Dženi Pekam, ali pažnju je plenila njena tijara.

Praznična atmosfera u Bakingemskoj palati: U ovakvoj lepoti uživa kraljevska porodica! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Naime, Kejt je nosila tijaru pokojne princeze Dajane koja ima i svoj službeni naziv – "Lover's Knot" (u kukvalom prevodu čvor ljubavnika). Tijaru je Dajana dobila na poklon od kraljice Elizabete kada se 1981. godine udala za princa Čarlsa.

Princeza Dajana, večita inspiracija: Kejt Midlton kao mlađa kopija svoje svekrve! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP / Profimedia
Foto: AP / Profimedia

Iako je više od 5 godina službeno članica kraljevske porodice, ovo je tek peti put da je Kejt dobila priliku da nosi neku od tijara iz kraljevske riznice, a odabirom ove tijare još jednom je odala počast Dajani.

Ovim potezom vojvotkinja je posebno dirnula Britance koji obožavaju prerano preminulu princezu i s nostalgijom se prisećaju vremena kada je svojom jednostavnošću osvajala srca širom sveta.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs