Dama sa ukusom

Kopira Džeki Kenedi: Amal Kluni bacila supruga u drugi plan! (FOTO)

Za jučerašnji susret sa papom Franjom, kojeg je upoznala u Vatikanu u društvu supruga Džordža Klunija, slavna advokatica je obukla svedenu kombinaciju koje je mnoge podsetila na stil slavne nekadašnje prve dame Amerike Džeki Kenedi
Star look
21:00h Autor:
Kopira Džeki Kenedi: Amal Kluni bacila supruga u drugi plan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Amal Kluni dokazala je da u svakoj prilici zna da zablista, kada je moda u pitanju. Tako je za jučerašnji susret sa papom Franjom, kojeg je upoznala u Vatikanu u društvu supruga Džordža Klunija obukla svedenu kombinaciju koje je mnoge podsetila na stil slavne nekadašnje prve dame Amerike Džeki Kenedi.

Amal Kluni prvi put na Kanskom festivalu: Zbog jednog trenutka svi su gledali u nju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čuvena advokatica je za tu priliku obukla crnu haljinu od čipke sa potpisom modne kuće Versaće, dužine do kolena, koju je iskombinovala sa šeširom koji podseća na turban. Baš takvi su se nosili u vreme kada je svojim izgledom dominirala slavna supruga pokojnog američkog predsednika Džona Kenedija.

Ista slavna baka: Ovako izgleda najstarija unuka čuvene Džeki Kenedi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Uz to, 38-godišnja Amal je nosila malu tašnu i visoke potpetice u boji kože. Njen suprug, slavni holivudski glumac, opredelio se za teget odelo i prugastu kravatu, a posebnu čast ukazao mu je upravo papa Franja koji ga je odlikovao za njegov doprinos edukaciji mladih i podizanju svesti o položaju migranata u svetu.

Prava ljubav desila mi se tek u 52. godini: Trenutak koji je obeležio Klunijev život!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs