Modni pogodak

Zanosna i seksi, ruši kraljevska pravila: Kejt Midlton kakvu do sad nismo videli! (FOTO)

Iako na ovakve skupove lepa vojvotkinja dolazi u strogim kostimima jednostavnog kroja i izgleda, ovoga puta izgledala je potpuno drugačije
Star look
19:42h Autor:
Zanosna i seksi, ruši kraljevska pravila: Kejt Midlton kakvu do sad nismo videli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon zamerki sugrađana da se retko pojavIjuju u javnosti, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam organizovali su iznenadno druženje u Kensingtonskoj palati.

Za poslednje pojavljivanje u javnosti pred putovanje u zvaničnu posetu Indiji i Butanu, koje je planirano za 10. april, Kejt je odabrala za nju vrlo neobičnu odevnu kombinaciju, o kojoj danas bruji cela Velika Britanija.

Iako na ovakve skupove lepa vojvotkinja dolazi u strogim kostimima jednostavnog kroja i izgleda, ovoga puta obukla je dugačku tamno-plavu haljinu sa lažnim dekolteom.

Amal Kluni se prošetala u šik čizmama: Modni kritičari su ostali bez teksta! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Haljina indijskog dizajnera Salonija Lodhe inače je potpuno prozirna, pa ultraduboki dekolte otkriva veći deo grudi, zbog čega nosi naziv Mary Illusion, ali za Kejt je urađen poseban primerak sa postavom u boji kože.

Tako je vojvotkinja ipak bila zanosna i drugačija, ali i dalje pristojna i odmerena, što je oduševilo modne kritičare i obožavaoce vojvotkinjinog stila.

Paparaci je uhvatili nespremnu, uzalud se krila: Slavna lepotica bez šminke i seksi odeće! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs