Dobro pogledajte

Sve je bilo na mestu, osim grudi: Svi su zurili u njen dekolte! (FOTO)

Kako smo navikli da je viđamo na fotografijama u donjem vešu i skupocenim puš-ap grudnjacima, prizor njenog dekoltea na sinoćnjem pojavljivanju u Kanu, mnoge je zaprepastio
Star look
18:08h Autor:
Sve je bilo na mestu, osim grudi: Svi su zurili u njen dekolte! (FOTO)
Foto: Profimedia

Češka manekenka Petra Nemcova (35) poznata po svojoj lepoti i harizmi, razočarala je mnoge svojom pojavom na Kanskom festivalu.

Nije reč o pogrešnom modnom izboru, niti o lošem mejkapu ili frizuri. Naprotiv. Haljina je savršenog kroja, boja i desena, iz kolekcije nenadmašnog Zuhaira Murada.

Kombinacija pastelih boja, plave i bež, sa cvetnim detaljima i pažljivo odabranim komadaima skupocenog nakita, stvara utisak elegancije i romantike.

Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste neobično koščat dekolte češke lepotice. Bez brushaltera, njene grudi izgledaju potpuno deformisano.

Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako smo navikli da je viđamo na fotografijama u donjem vešu i skupocenim puš-ap grudnjacima, prizor njenog dekoltea na sinoćnjem pojavljivanju u Kanu, mnoge je zaprepastio.

Podsetimo, pre deset godina u cunamiju koji je uništio Tajland Nemcova je izgubila verenika Sajmona Atlija. Ona je tada zadobila unutrašnje povrede i nekoliko slomljenih rebara, ali njen verenik nije bio te sreće. Bili su to teški dani za češku lepoticu.

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs