Vladari crvenog tepiha

Najlepši parovi na dodeli Oskara: Blistali su celo veče! (FOTO)

Uz haljine slavnih dizajnera, nakit i cipele od čije cene može da vam se zavrti u glavi, slavni su izgleda ipak u najboljem izdanju kada su srećni i imaju podršku voljene osobe
Star look
19:56h
Najlepši parovi na dodeli Oskara: Blistali su celo veče! (FOTO)
Foto: Reuters

Iako se svi danima pre dodele Oskara spremaju i odlaze na svakojake skupocene tretmane da bi izgledali savršeno, nekima to ipak malo bolje polazi za rukom.

Uz haljine slavnih dizajnera, nakit i cipele od čije cene može da vam se zavrti u glavi, slavni su izgleda ipak u najboljem izdanju kada su srećni i imaju podršku voljene osobe. Zato su neki parovi na dodeli ovogodišnjih Oskara mnogo više zračili pozitivnom energijom od ostalih, pa su ih strani mediji odmah izdvojili kao one najusklađenije i najlepše.

Vile iz bajke protiv fatalnih zavodnica: Parada stila na dodeli Oskara! (FOTO)

Proglašen je najzgodnijim muškarcem na svetu, a još je privlačniji kada je uz njega tako lepa supruga. Čening i Džena Duan Tejtum zasijali su na dodeli i bili lepo usklađeni.

Skarlet Johanson, Irina Šajk i Gvinet Paltrou: Najveća modna razočaranja na dodeli Oskara! (FOTO)

Dobitnica Oskara u kategoriji za najbolju glumicu u filmu "Still Alice" o ženi oboleloj od Alchajmerove bolesti, Džulijen Mur, nije skidala osmeh s lica uz Barta Frojndlajka. Njena haljina Chanel Haute Couture imala je 80.000 ručno obojenih šljokica i bila je na svim listama najbolje odevenih dama.

Najlepše frizure sa dodele Oskara: Od blagih talasa do konjskog repa! (FOTO)

Nikol Kidman takođe se našla na listi najbolje odevenih glumica na prestižnoj dodeli nagrada, a njen suprug Kit Urban nije se odvajao od nje.

Za ovim parovima ne zaostaju ni Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Tero, koji su bili izuzetno dobro raspoloženi, pogotovo slavna glumica. Dženifer se nije libila ni da pravi razne grimase dok su pozirali fotografima, ali to nije umanjilo njenu eleganciju.

A mislili smo da je fina: Dženifer Aniston na crvenom tepihu zgrabila verenika za guzu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs