Tužno

Saplićem se sve vreme, kao da sam pijana: Tužna ispovest Džudi Denč!

Više ne smem da putujem sama, jer neko mora da mi kaže: Pazi, stepenik, inače bih se prosula kao luda, pijana žena, izjavila je čuvena glumica
Vip priča 24.02.2015. - 18:08h Autor: Stil
Foto: Reuters

Britanska glumica Džudi Denč (80) skoro 6 decenija vlada velikim platnom i ne planira da se penzioniše. Međutim, život joj otežava jedina stvar na koju ne može da utiče, a to je njeno zdravlje. Naime, čuvena glumica je nedavno izjavila da su joj svakodnevne situacije sve teže zbog gubitka vida.

 

Iako je bila srećna što se vratila u Indiju kako bi snimala film "The Second Best Exotic Marigold Hotel", još više ju je obradovalo to što je putovala sa svojim kolegama među kojima je bila i Megi Smit, pošto Džudi više ne može da putuje sama.

 

"Više ne smem da putujem sama, jer neko mora da mi kaže: 'Pazi, stepenik' inače bih se "prosula" kao luda, pijana žena", izjavila je Denč.

 

Džudi Denč i Megi Smit pokazale šta sve čini jednu damu: Ne stide se svojih bora! (FOTO)

 

Kada je pre 3 godine prvi put Džudi progovorila o svojim zdravstvenim problemima, priznala je da više ne prepoznaje lica i da neko mora da joj čita tekst kako bi ga zapamtila napamet. Glumica je ranije otkrila da gubi vid zbog degeneracije makule, međutim, ona je odlučila da se ne preda, i uprkos svemu pridružila se ekipi filma "The Best Exotic Marigold Hotel" kada su snimali nastavak.

 

"Naviknete se na to. Nosim sočiva i naočare za vid, a i jako svetlo mi pomaže. Mogu čak da rešavam i ukrštenicu ako je sunčan dan, međutim čim se naoblači, u trenutku više ništa ne vidim", rekla je Džudi.

 

Bondova šefica konačno srećna: Džudi Denč pronašla ljubav u 9. deceniji! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...