Raj za muške oči

Veče kada su bili zabranjeni brushalteri: Rijana i Majli Sajrus sa golim grudima na gala događaju!

Iako je manifestacija na kojoj je prisustvovalo mnogo poznatih dama bila dobrotvornog karaktera, u prvom planu bile su haljine koje su one izabrale i njihovi duboki dekoltei bez grudnjaka
Star look
22:30h Autor:
Veče kada su bili zabranjeni brushalteri: Rijana i Majli Sajrus sa golim grudima na gala događaju!
Foto: Reuters
1 / 32 Foto: Reuters

Mnoge slavne dame prisustvovale su humanitarnoj večeri amfAR Inspiration Gala u Los Anđelesu. Iako je manifestacija bila dobrotvornog karaktera, u prvom planu bile su haljine koje su glumice i pevačice izabrale.

Naime, Rijana i Majli Sajrus su se opredelile za oskudne kreacije, koje se nisu mnogo razlikovale od onih koje nose na svojim nastupima.

Lepotica sa Barbadosa obukla je dugu belu haljinu sa dubokim šlicem. Ali nije on privukao najviše pažnje, već su sve oči bile uperene u Rijanin dekolte jer je grudi sakrila samo dijamantima.

OVDE sa podsetite kako je Rijana primila nagradu Modna ikona u potpuno providnoj haljini!

Ništa "čednija" nije bila ni Majli Sajrus koja se odlučila za crnu haljinu sa do poda dugačkim donjim delom, dok se gornji deo sastojao samo od prozirnog materijala i traka koje su joj jedva prekrile bradavice.

Očigledno je da je brushalter smetao i drugim damama, pa su bez njega došle i Mila Jovović, Gvinet Paltrou, Rouz Mekgovan, Mišel Rodrigez, Alesandra Ambrozio, Lea Mišel, kao i Šeron Stoun, koja je već odavno poznata po tome da joj je grudnjak glavni neprijatelj.

Koje je najvažnije modno pravilo Šeron Stoun saznajte OVDE.

Za isti trend se odlučila i Mila Jovović, iako je glumica srpskog porekla u poodmakloj trudnoći. Mila je obukla usku dugačku crvenu haljinu u kojoj joj se apsolutno sve ocrtavalo.

Mišel Rodrigez, koja je takođe obukla usku crvenu haljinu, izabrala je mnogo smeliju varijantu, sa dekolteom dubokim maltene do pupka.

Koje sve holivudske dame ne bacaju pare na brushaltere saznajte OVDE.

Rouz Mekgovan je obukla izuzetno smelu haljinu sa procepom na sredini gornjeg dela, na opštu radost muškog dela publike.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs