Sve zarad ljubavi

Slavica Ćukteraš napušta posao: Dečko joj zabranio da peva?

Razdvojenost su trpeli zbog njenih obaveza u vezi sa snimanjima, zato je posle pomirenja zaključila da joj je mesto pored momka, a ne na estradi, kaže izvor blizak pevačici
Šuška se 30.10.2014. - 10:20h
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Slavica Ćukteraš žrtvovala je karijeru zbog ljubavi prema golmanu Vladi Avramovu. Pevačica se odrekla pevanja, spakovala kofere i odselila se u Italiju.

 

"Slavica je nakon raskida shvatila da je ljubav prema Vladi jača od želje da izgradi karijeru. Razdvojenost su trpeli zbog njenih obaveza u vezi sa snimanjima, zato je posle pomirenja zaključila da joj je mesto pored momka, a ne na estradi. Kada je definitivno odlučila da ne nastavi sa pevanjem, pozvala je Tanju Savić, kojoj je saopštila odluku i rekla da zbog toga ne računa na duet", govori dobro obavešteni izvor.

 

Pevačica je nakon svoje odluke promenila i broj telefona, a novi je dala samo najbližim prijateljima kako novinari ne bi mogli da dođu do nje. Smanjila i svoju aktivnost na društvenim mrežama, pa više ne obaveštava svoje pratioce gde se nalazi i šta planira, što je ranije svakodnevno činila. Ova saznanja potvrdila je i Tanja Savić, rekavši da neće biti zajedničke pesme.

 

"Izgubila sam kontakt sa Slavicom, nemam više ni njen broj. Čula sam da je otišla u Italiju, želim joj mnogo sreće", rekla je Tanja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...