Sijena Miler: Žena koja zna modu

Ona je modna je ikona, koja ne mari za trendove, već se poigrava sa najnovijim kolekcijama, uklapajući ih uz vintidž komade i odeću iz H&M-a i Topshop-a.
Star look
12:50h
1 / 25

Britanska glumica, Sijena Miler (Sienna Miller) daleko je poznatija po svom neprikosnovenom stilu, i brunoj vezi sa Džad Louom, nego po svojim ulogama. Miljenica Metju Vilijamsona (Matthew Williamson), Ane Vintur (Anna Wintour) i Marija Testina (Mario Testino) i nekadašnje lice marki Pepe Jeans i Hugo Boss, brzo se našla i u dizajnerskim vodama. Zajedno sa sestrom Savanom (Savannah Miller), koja je modni dizajner i kolumnista britanskog Vogue magazina, osnovala je robnu marku Twenty8Twelve.

 

Milerova je poznata po tome da i po nekoliko godina nosi određeni omiljeni komad garderobe, te je i danas možete videti u crvenim Chloe čizmama, koje nosi još od 2008. godine. Takođe, obožava Prada i Givenchy torbe, a među njenim omiljenim dizajnerima i brendovima su i Tabita Simons (Tabitha Simmons), Tom Ford, 7 for All Mankind, Alexendar McQueen, kao i već pomenuti Metju Vilijamson, koji je jedan od njenih najboljih prijatelja. Tokom dana možete je videti u lepršavim haljinama ili farmericama najrazličitijih krojeva, najčešće u ravnoj obući, kombinujući stilski gotovo nespojive komade. Na crvenom tepihu Sijena odiše glamurom starog Holivuda. Ono što je ipak zanimljivo u stilu Sijene Miler je da određenim komadima vešto menja funkciju, te smo mogli da je vidimo kako suknju nosi kao haljinu, ogrlicu kao ukras za kosu, a kaiš visoko iznad struka, preko grudi.

 

Uprkos neospornom talentu koji je pokazala u filmovima Alfie, Factory Girl i The Girl, nekadašnja party devojka nedavno je postala mama i gotovo u potpunosti se povukla iz javnog života. Njene odevne kombinacije ne zastarevaju, te ukoliko vam fali inspiracije, zavirite u našu galeriju i stil Sijene Miler.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs