KAD JE ZAVELA 17 GODINA MLAĐEG, NIKO NIJE RAČUNAO NA 1 VAŽNU STVAR: Kako to da u 6. deceniji žena može OVAKO da izgleda?

Evo kako Hajdi Klum u 6. deceniji izgleda na plaži i u čemu je tajna njenog zgodnog tela.

Star look
Autor:
KAD JE ZAVELA 17 GODINA MLAĐEG, NIKO NIJE RAČUNAO NA 1 VAŽNU STVAR: Kako to da u 6. deceniji žena može OVAKO da izgleda?
Kako Hajdi Klum u 6 deceniji izgleda na plaži, Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuvena manekenka Hajdi Klum uslikana je na privatnoj plaži na Sardiniji sa suprugom Tomom Kaultzom. Hajdi je pokazala da joj godine ne mogu ništa, te da joj energija 17 godina mlađeg muža veoma prija.

Hajdi je svetu pokazala savršenu figuru u 50. godini, dok je uživala na plaži u zavodljivom bikiniju sa leopard printom. Slavna manekenka oduvek je isticala da nikada nije imala problem sa viškom kilograma, ali da ima poseban režim ishrane koji je zaslužan za njen izgled.

Bivša manekenk otkrila je jednom prillikom šta je zaslužno za njeno izvajano telo. Naime, ona je priznala da ne ide u teretanu, već da strogo vodi računa o svojoj ishrani.

Hajdi Klum
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Jedem sve osim paste i hleba, iako zaista obožavam pastu.", kazala je manekenka, i dodala da kada hoće da se bavi fizičkom aktivnošču, povede porodicu u šetnju.

"Metabolizam osobe se znatno promeni nakon 40. godine. Odlučila sam da proverim šta mom telu prija, i sada to praktikujem.", rekla je Hajdi. Ona je zaključila i da se oduvek osećala odlično u svom telu, i da je to ključ njenog samopouzdanja.

Hajdi Klum
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos tome što je Hajdi starija od svog supruga, razlika se ne primećuje, budući da ona izgleda veoma mladoliko.

1 / 5 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka i nekadašnji frontmen grupe Tokio Hotel venčali su se 2019. godine, dok su pre venčanja bili 2 godine u vezi. Zbog velike razlike u godinama mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, a neretko su bili i na meti negativnih komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs